Duttyho ROMky 6.5

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
hosic
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: pon čer 01, 2009 19:44
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od hosic » pát srp 28, 2009 12:13

Ja mam R2 nainstalovanou a nastaveni inetu se provedlo samo hned po resetu, teda jestli je to takovy to vyber operatora (Vodafone), vyber post nebo pre paid ucet a bylo to.

Footprints zatim nefunguje u zadne ROM co jsem zkousel, Dutty a Miri.

Uživatelský avatar
milos797
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 139
Registrován: úte pro 30, 2008 22:48
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od milos797 » pát srp 28, 2009 13:29

to nastavenie netu išlo aj mne. Nie hneď po zapnutí, ale po prvom reštarte sa to spravilo samo. Footprint nefunguje. Mám ale problém s nastavením toho poČasia na úvodnú obrazovku. Nechápem prečo, no vobec mi to tam nezobrazuje ten obrazok ze ako aktualne je a ni to pozadie nie je... neviete kde je chby?

Uživatelský avatar
ospaly_muflon
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: pát bře 20, 2009 22:54
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od ospaly_muflon » pát srp 28, 2009 13:52

Automatická detekce počasí funguje ve 3G/Wifi sítích a pro zobrazení je nutné vypnout automatickou aktuailzaci na standardním Manila tabu "počasí".

Uživatelský avatar
milos797
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 139
Registrován: úte pro 30, 2008 22:48
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od milos797 » pát srp 28, 2009 14:03

fanguje, super, dakujem. Len ma teraz zaujima, takze ked som v sieti HSDPA a dám aktualizovať počasie tak to mi neaktualizuje? Alebo len nefunguje automatická aktualizácia?

Uživatelský avatar
michalkosmak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 123
Registrován: pon črc 21, 2008 12:41
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od michalkosmak » pát srp 28, 2009 16:35

Zdravím, nainstaloval jsem dnes ráno duttyho Leo R2 a při příchozí SMS mi nefunguje zvuk i když je všude zapnutý. Při příchozí zprávě se jen rozsvítí displej a to je vše. Máte někdo nějakou radu? Díky moc.

Edit: vyřešeno !!! zvuk sms nějakým způsobem nefungoval po nainstalování češtiny do TF3d od TomSoftware.

Uživatelský avatar
milos797
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 139
Registrován: úte pro 30, 2008 22:48
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od milos797 » pát srp 28, 2009 18:39

mne sms hlasi normalne.
romka je inak fajn, len mi vadi ze opera nieje predvoleny prehliadac, tento explorer to je pruser. S tym si asi nepomozem vsak.

Uživatelský avatar
michalkosmak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 123
Registrován: pon črc 21, 2008 12:41
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od michalkosmak » pát srp 28, 2009 18:48

Jinak romka Leo R2 je super. Je sice pomalejší jako Turbo, ale rozdílů je tolik(pozitivních), že zůstává.

Uživatelský avatar
michalkosmak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 123
Registrován: pon črc 21, 2008 12:41
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od michalkosmak » pát srp 28, 2009 18:57

A při příchozí SMS se Vám aktivuje displej? Mě ano i když mám nastaveno, že ho nechci aktivovat při příchozí zprávě.

georgito
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: čtv zář 04, 2008 18:49

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od georgito » pát srp 28, 2009 19:34

no v HD tweaku se da nastavit,aby se telefon nevzbudil pri prichozi sms a funguje to,bohuzel tahle romka ma t neprijemnou vlastnost,ze neoznami prichozi sms ,kdyz nemas to nemas aktivovane,myslim to probuzeni pri sms,bohuzel to dela i mirriho rom..pokazdy,kdyz mi prijde sms a vytahuju telfon z pouzdra,neco si zapnu,nebo vytacim a tak..je to na pytel..

mlndsk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: pát kvě 29, 2009 14:53
Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
Bydliště: Brno

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od mlndsk » pát srp 28, 2009 21:59

R2 mam 2 dny.

moje poznatky

1) ROM je fakt pomala, oproti 6.1 3.9
2) otevru IE, navigace jede, ale po zobrzaeni stranky nejde na nic kliknout, nejde scrolovat nic. Zkousel jsem 3hard resety a nic, porad stejne. Nevite nekdo co s tim? nebo jak preregistrovat operu jako default browser a mit ho jako

3)Jinak doporucuji nainstalovat toto: http://thewingster.com/autolockscreen.aspx
sbohem s2u2 a podobne softy.

4) data settings se musi delat rucne

5) synchronizace s windows 7 RTM a outlook 2007 funguej na jednicku, to same s myphone.

georgito
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: čtv zář 04, 2008 18:49

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od georgito » sob srp 29, 2009 11:35

zdravim hdckare,mam ve founu duttyho r13 6.5 romku a budik,nehlede na to ,a jaky ton zolim,vzdycky prehrava ton alarm-light,nemate nekdo podobnou zkusennost ?diky..

Uživatelský avatar
ospaly_muflon
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: pát bře 20, 2009 22:54
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od ospaly_muflon » sob srp 29, 2009 15:49

Ona je venku už R13? Poslední jsem registroval R12rev., nicméně už několik buildů je tohle "známá chyba". Buď je nutné vypnout v menu Start - Nastavení - Zvuky a upozornění tón pro události z kalendáře (upomínky) anebo si nainstaluj nějakou aplikaci obsluhující budík (např. G-Alarm, Klaxon apod.)
V praxi totiž zvuk budíku vždycky přehluší tón upomínky. Takže buď upomínky vypnout (deaktivuješ ale všechna upozornění z kalendáře) anebo, a tohle řešení se mi osvědčilo - nainstaluj např. zmíněný Klaxon ve kterém si nastavíš tón budíku a všechno potom funguje OK.

georgito
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: čtv zář 04, 2008 18:49

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od georgito » sob srp 29, 2009 23:13

moje chyba,neni to 13R,ale 12....upsa jsem se...a diky moooooc za radu...

Uživatelský avatar
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 393
Registrován: pon pro 08, 2008 9:09
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od SirTom » úte zář 01, 2009 14:58

Tak jsem taky testnul Duttyho Leo R2.
zpočátku ok, ale jakmile jsem tam dal maily (g-mail), nebo alespoň synchronizoval kalendář celé zařízení vytuhlo a nepomohl než HR.
Jednou dokonce jsem dal SR a telefon dlouho nic, a pak naběhl a byl po HR, velmi divné.

Vypadá to, že prázdná ROM mi jede, ale jakmile ji začnu plnit daty, je zle. Narazil jste někdo na podobný problém?

EDIT: na HTCPedii to už někdo párkrát reportoval, jakmile je tam moc dat -> nazdar a auto hardreset.
Škoda, jinak celkem pěkné to nové TouchFlo

Uživatelský avatar
michalkosmak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 123
Registrován: pon črc 21, 2008 12:41
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od michalkosmak » úte zář 01, 2009 15:16

Taky jsem používal R2 asi 4 dni, ale vrátil jsem se k Turbu 12 rychlostí na ni zatím R2 nemá. Jinak R2 velice pěkné až návykové barevné TF3D ikony.

Uživatelský avatar
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 393
Registrován: pon pro 08, 2008 9:09
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od SirTom » úte zář 01, 2009 15:20

vidíš, zrovna ty ikony my tam graficky jediné vadily.
mám rád ty černobílé.

rychlost mi zas tak tragická nepřila. ne že by to bylo extra rychlé, ale pracovat s tím šlo

mlndsk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: pát kvě 29, 2009 14:53
Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
Bydliště: Brno

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od mlndsk » úte zář 01, 2009 15:25

Gremote 0.5.2 na R2 nejede, nicmene Gremote 1.1.2 Pro ano (akorat ze to je placena verze :-( )

Stava se mi naprosto nepravidelne, ze se mi resetuje nastaveni pohasinani displeje na 10s. Dival jsem se na forech a lidi radili prenastavit hodnoty registru, coz jsem udelal a deje se dal, netusim kde je problem.

Snad bude brzo R3, ktera vyladi bugy a zasadne zvysi rychlost, protoze oproti 6.1 4.2 je toto snek.

Uživatelský avatar
milos797
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 139
Registrován: úte pro 30, 2008 22:48
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od milos797 » úte zář 01, 2009 19:27

Tak sa pripájam. Aj keď som pri nahadzovaní Romky vedel, že ide len o druhú verziu testovačky, tak som to chcel vidieť. Manila 2.5 je parádička. To počasie na Home sú super, aj tie pozadia (oblaky...) tiež veľmi dobré sú záložky na stránky internetové (to som veľmi chcel) a celkom frajerina je aj to otáčanie hudby a fotiek.
No ale v zásade, dalo sa čakať, že tam budú chyby. Ja som prišiel na tieto:
- Dnes ráno keď mi zvonil budík, tak to bola biela obrazovka s tlačítkami Snooze a Dismis.
- Keď príde SMS tak sa PDA rozsvieti (aj keď to je zakázané) a trvá asi 5 sekúnd kým zapípka.
- Pre mňa obrovská nevýhoda že predvolený prehliadavač je Explorer. Ten funguje OTRASNE a HROZNE.
- Sem tam sa objavila nejaká chyba, že nejaké tlačítko ostalo svietiť...
- Strašne mi bije do očí to pozadie na všetkých ostatných záložkach okrem HOME. To je riadne škaredé, akoby s iným rozliš.

Inak Romka si myslím že nie je nejako extrémne pomalá. Pomalé sú tie nové veci, ako to otáčanie fotiek... Veľmi sa teším na nejakú z ďalších verzií, ale asi pár ich ešte prečkám. Viem že všetko sa časom opraví, len dúfam že sa podarí prehodiť aj Operu.

Takže výsledok- som rád že som vyskúšal, viem na čo sa mám tešíť, ale nahodím si R12, tá je predsa len vyladená.

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od jacek » úte zář 01, 2009 21:06

to michalkosmak : souhlas, jsou vážně návykové a v přiloženém souboru je posílám :grin:
Přílohy
HERO Graphic Files.zip
(195.06 KiB) Staženo 65 x

Uživatelský avatar
ospaly_muflon
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: pát bře 20, 2009 22:54
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od ospaly_muflon » úte zář 01, 2009 21:22

Doplním ještě pro případné zájemce v CAB pro instalaci na Manila 2.1
http://rapidshare.com/files/274423337/A ... s.cab.html

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů