změna tematu TF3D

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
Post Reply
reddwarf1
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch HD

změna tematu TF3D

Post by reddwarf1 »

Ahojte, koupil jsem si novou hračku a jako s každou novinkou si rád hraju ..obzvlášť když k tomu přímo vybízí. Potřeboval bych poradit..na těchto stránkách

Code: Select all

http://mylostblog.altervista.org/skins/touchflo-hd/touchflo-hd-theme-008-blue-earth
jsem objevil zajímavý motiv pro HD. Jen prostě nejsem schopen ho tam dostat...zkoušel jsem to podle vlákna co tu už je z dřívějších dob, ale když postupuji podle toho co k tomu píší nainstaluju programek Diamond TF3D Config hodí mi to při jeho spuštění chybu. Znamená to zřejmě že pro HTC Touch HD neni uzpusobeny, existuje tedy nějáká jiná možnost jak tohle téma tam dostat? Poradí mi někdo prosím jak na to? Jaké programy a jaký postup je k tomu nutný dík
georgito
nováček
nováček

změna tematu TF3D

Post by georgito »

no vypada to,ze ti v hdcku chybi ke spusteni configu jeste net framework..ztahn ho,nainstaluj a vesele tweakuj (-:
reddwarf1
nováček
nováček

změna tematu TF3D

Post by reddwarf1 »

kdepak v tom to neni..net framework mam, v posledni verzi...v tom problem vazne neni
reddwarf1
nováček
nováček

změna tematu TF3D

Post by reddwarf1 »

:cry: tak jsem pátral pátral a zjistil že na novější typy ROM nejde 3TFD config nainstalovat. Existuje jiné řešení? zná ho někdo?
Post Reply

Return to “HTC Touch HD”