HTC Touch Pro - rychlé zapnutí/vypnutí bluetooth
Ahoj,
často používám blouetooth, ale taky ho často vypínám kvůli baterce. Poradíte mi někdo prosím jak ho rychle zapnout a vypnout ?
Nejlépe jak dostat tlačítko na hlavní panel Touch FLO ?
Díky
Mape
často používám blouetooth, ale taky ho často vypínám kvůli baterce. Poradíte mi někdo prosím jak ho rychle zapnout a vypnout ?
Nejlépe jak dostat tlačítko na hlavní panel Touch FLO ?
Díky
Mape
A co třeba si ho namapovat na nějaké tlačítko? Jaké máš zařízení?
Nevím proč, ale myslím, že má HTC Touch Pro 
Jej, tak to jsem se teda silně přehlídl 
Osobně bych doporučil nainstalovat SPB Mobile Shell 3, které nabízí úplně jiný (pro mě nejlepší) styl ovládání. V kombinaci s HW klávesnicí HTC TP to nemá chybu. Na pracovní plochu pak můžete vytáhnout prakticky cokoliv. Sbohem TF3D
a prečo ho zapínať a vypínať? ja ho mám vypnutý a akonáhle ho treba použiť on sa zapne a potom aj sám vypne. jedine keby že pri prijímaní dát
No právě. Já jsem BT nikdy nepoužil na nic jiného než posílání a přímání dat.
Od ted´ už to řeším Windows Live Messengerem. 1000x rychlejší metoda posílání.
I když, ne pro všechny...
Od ted´ už to řeším Windows Live Messengerem. 1000x rychlejší metoda posílání.
I když, ne pro všechny...
Sorry za prodlevu .. byl jsem mimo.Stano wrote:a prečo ho zapínať a vypínať? ja ho mám vypnutý a akonáhle ho treba použiť on sa zapne a potom aj sám vypne. jedine keby že pri prijímaní dát
BT zapínám kvůli handsfree v autě a vypínám kvůli spotřebě (v autě trávím tak 3-4 dny z týdne ... zbytek doma)
jak pisal ziminix, namapovat ne nejake tlacitko a mas pokoj.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Když vypneš vyhledávání zařízení (viditelnost), tak ti klesne spotřeba BT o cca 80% 
Jinak další řešení je najít aplikaci a dát si odkaz přímo do startu (vyjížděcího, "rootu"). Nebo namapovat na softkey, ale to se bude hádat s TF3D (tam je to asi i samostatně, že?)
Jinak další řešení je najít aplikaci a dát si odkaz přímo do startu (vyjížděcího, "rootu"). Nebo namapovat na softkey, ale to se bude hádat s TF3D (tam je to asi i samostatně, že?)
-
foreveryone
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire
Do startmenu můžeš dostat bluetooth tak, že vytvoříš zástupce programu \windows\ctlpnl do \windows\start menu
pak už jej najdeš ve všechny programy odkud už není problém je dostat do matice ikon v nabídce start
( jinak jméno jakékoliv spuštěné aplikace se dá jednoduše zjistit aplikací changescreen, která je sice určená na překlápění displaye, ale má v sobě funkci show app names, která zobrazuje na displeji jméno běžící aplikace ... )
pak už jej najdeš ve všechny programy odkud už není problém je dostat do matice ikon v nabídce start
( jinak jméno jakékoliv spuštěné aplikace se dá jednoduše zjistit aplikací changescreen, která je sice určená na překlápění displaye, ale má v sobě funkci show app names, která zobrazuje na displeji jméno běžící aplikace ... )