Zobrazení celkového využití paměti

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Post Reply
Simano
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Post by Simano »

Dobrý den, jen tak pro zajímavost bych se rád dotázal kolik % vám ukazuje vase HTC Touch Pro 2 při zobrazení celkového využití paměti (v pravo nahoře :-) ). Mně ukazuje cca 66% a to mám vše vypnuté. Zdá se mi to v porovnání s jinými přístroji (např. HD) docela dost (a to mám nainstalováno jen několik aplikací a igo a převážně na kartě). Díky za info
Visor33
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy S II

Post by Visor33 »

běžné využití, den po soft restartu a ukazuje to 59%, tedy 78mb volného.... Běžný stav mám kolem 50mb volného místa.... Naprosto dostačující.
Svestka
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 800

Post by Svestka »

Jen pro upřesnění bavíte se o RAM paměti pokud to dobře chápu, že ano? Potom mi moc ale nedává smysl brát jako indikátor počet nainstalovaných aplikací jelikož to vpodstatě nemá žádný význam. Jediné co ovlivní využití ram je počet spuštěných aplikací, pluginů a vyladěnost ROM. Ale taky bych v těch 50MB volného místa neviděl nic kritického, povětšinou berou aplikace jen pár MB paněti a stejně se vyplatí vypínat všechny nepotřebné aplikace z důvodů úspory baterky.
Simano
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Post by Simano »

Díky moc za info. Měl jsem obavu zda mám v pořádku RAM. Ale zdá se, že je vše v normě. I mně po soft restartu ukázal něco kolem 57% a však po nainstalování několika programků se tato hodnota rychle zvedla na současných cca 69% a cca 60MB volného. Pravdou je, že na rychlosti při spoštění aplikací se to nijak neprojevilo. Ještě jednou dík budu mít teď klidnější spaní :tlem:
Post Reply

Return to “HTC Touch Pro2”