problem s aplikacema

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Porub Erna
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC Touch Diamond2

problem s aplikacema

Post by Porub Erna »

Nejsme schopen nainstalovat jakoukoli aplikaci (i přesto že je určena pro WM 6) do sveho zařízení (touch diamond2) pokud se nejdená o CAB či EXE, jenže žadnou aplikaci v těchto souborech nemužu sehnat. .. např. tato aplikace http://www.ce4you.cz/freeware/detail.asp?f=573#comments je určená pro WM a nejde nainstalovat. Prosím o radu
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

problem s aplikacema

Post by ziminix »

Musíš stahovat patřičné soubory. Z PDA nainstaluješ pouze .cab. Exe se instalují z počítače přes Activesync, některé aplikace jsou .exe pro PPC, ovšem ty se jen spouští, neinstalují se. Ten skype - stáhni verzi pro mobilní zařízení.
Svestka
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 800

problem s aplikacema

Post by Svestka »

No na PC taky vpodstatě tvoří instalátory pouze exe, když člověk nepočítá nějaké balíčky běžící pod wizardem od microshoftu apod. Instalátor je program jako každý jiný. Vše už ale řekl ziminix na pda tvoří instalátory pouze cab soubory což jsou jen archívy obohacené o pár dat navíc.
KVARK
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: LG Optimus 2X

problem s aplikacema

Post by KVARK »

Porub Erna:
Nezaměňuj cab a rar/zip formát. Ze začátku mě to dělalo taky problémy.
XP ukazoval cab jako rar a ja nevedel co je co.
A pak jsem se divil, že si s tím pda neporadilo.
Svestka
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 800

problem s aplikacema

Post by Svestka »

Kvarku pokud to měla být odpověď spíše pro mě tak já nic nezaměňuji. :) Cab je archív, který mimojiné obsahuje informace navíc jak jsem psal. Pokud to měla být odpověď vážně pro Ernu tak se omlouvám a šoupám nohama. :)
KVARK
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: LG Optimus 2X

problem s aplikacema

Post by KVARK »

Svestka:
Opravdu šoupáš nohama. :) Chtěl jsem jenom Poruba varovat pře záměnou těch dvou formátů.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”