V Německu se Omnia II začne prodávat v říjnu s WinMobile 6.5

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

V některých státech se Samsung Omnia II (přečíst rezcenzi) před několika týdny dostal do prodeje, Evropa však na oficiální dovoz stále čeká. Německý server AreaMobile nyní přišel s informací, že by se na tamním trhu Omnia II měla začít prodávat až v průběhu října, nicméně už s novým systémem Windows Mobile 6.5.

Bleskovka

Od Microsoftu se mi zatím žádný přesný termín vydání Windows Mobile 6.5 nepodařilo získat, Martina Poláková z české pobočky mě však informovala, že oficiální uvedení WM 6.5 proběhne na podzim a přesný termín bude upřesněn během následujících týdnů. Uvedení Omnie II se do tohoto období skvěle hodí, pevně tedy doufám, že se v říjnu dočkáme také aktualizací od dalších výrobců.
HrdinaJan
nováček
nováček
Zařízení: HTC DESIRE S

Post by HrdinaJan »

Takze to chapu tak, ze nechteji pristroj vydavat s WM 6.1 a radsi to udelaji rovnou s verzi 6.5 nez poskytnout upgrade. Docela by me zajimalo, jestli je to jediny duvod, proc se OMNIA II zacne v evrope prodavat o tolik mesicu pozdeji.

H.
tomulinek
nováček
nováček
Zařízení: Galaxy S3, Transformer, Xoom 3G

Post by tomulinek »

To si raději koupím oficiálně Omnii u nás s Win 6.1 (viz Sunnysoft a další). Upgrade na 6.5 a znovunastavení aplikací by nemělo být takovou komplikací (kontakty jsou zálohované např. v Outlooku a ostatní je práce na desítky minut).
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

HrdinaJan: To se týká Německa. V ČR bude Omnia II dostupná dříve s WM6.1. A po vydání upgrade na WM6.5 si ji budou moci zákazníci aktualizovat.
Tazz1
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Tazz1 »

A to brzy je kdy ?? Ja cekam predevsim na B7610 a je mi cellem fuk, zda bude mit 6.1 nebo 6.5 . Jen aby uz byla :-
tomulinek
nováček
nováček
Zařízení: Galaxy S3, Transformer, Xoom 3G

Post by tomulinek »

Mluví se ofic. dovozu na zač. září, čili snad někdy v září bude u nás. Viz http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/063ZSA ... black.html ad.
Svestka
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 800

Post by Svestka »

OT: Prosím tomulinku nezkratkuj tolik přecejenom jde kolikrát o 3-4 písmena co ušetříš takže tím nic moc nezískáš ale zbytečně hůř se to čte :D teda né, že by to byl přímo problém ale hned to lépe vypadá, když je to napsané celé.
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

Post by mike-biker »

Oficiálně nikdo nic neví, každopádně se sem začínají dovážet šedivky. Já jsem si jí koupil před 10ti dny na ebay. Snad neklekne do té doby, než se tady začne opravovat. :-)
Post Reply

Return to “Aplikace”