SMS unAccent / Kubik - SMS zdarma do všech sítí
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
SMS unAccent 2.3.0 - SMS zdarma do všech sítí (VF, O2, TM)
Tato aplikace běhá přes jakési "proxy"?
Přichází Kubik SMS, nástupce SMS unAccentu.
http://www.smartmadsoft.com/forum/index ... 6&topic=83
http://www.smartmadsoft.com/forum/index ... 6&topic=83
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Paráda, jdu testovat 
EDIT:
Tak zatím čeho jsem si všiml, tak do Outlooku se mi zabudovala možnost "Send (unAccent)" ikdyž nemám unAccent nainstalovaný(jen uložený na kartě). Určitě velké plus že už se nemusí zadávat kódy po odeslání sms, ale dost mi vadí, že KubikSMS neumí správně rozeznat operátora když si někdo převedl telefonní číslo k jinému operátorovi. Sice se to dá nastavit na webu, ale nebudu se přece ptát všech lidí, které mám v adresáři, jakého mají operátora... unAccent to zvládal v AutoDetect režimu absolutně bez problémů.
EDIT:
Tak zatím čeho jsem si všiml, tak do Outlooku se mi zabudovala možnost "Send (unAccent)" ikdyž nemám unAccent nainstalovaný(jen uložený na kartě). Určitě velké plus že už se nemusí zadávat kódy po odeslání sms, ale dost mi vadí, že KubikSMS neumí správně rozeznat operátora když si někdo převedl telefonní číslo k jinému operátorovi. Sice se to dá nastavit na webu, ale nebudu se přece ptát všech lidí, které mám v adresáři, jakého mají operátora... unAccent to zvládal v AutoDetect režimu absolutně bez problémů.
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

Co když mám víc tel. čísel u jednoho kontaktu? Lze nějak vybrat číslo? Vždy mi to vrazí výchozí a k jiným se nedostanu. 
-
finnak
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
chci se zeptat,uz sem se na to tady ptal a zadna odpoved nezaznela. jsem docela vasnivy pisatel, proto se chci zeptat, zda by neslo nejak vlozit postranni posuvnou listu, kdyz pisu vice textu, tak se mi text schovava za virtualni klavesnici a nechce se mi porad vyvolavat/skryvat onu klavesnici.
diky
jinakm s programem jsem velice spokojen, jen nekdy ma klavesnice dost pomalou odezvu(mam Miri 6.5), asi to bude tim, u 6.1 mi to nedelalo
diky
jinakm s programem jsem velice spokojen, jen nekdy ma klavesnice dost pomalou odezvu(mam Miri 6.5), asi to bude tim, u 6.1 mi to nedelalo
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

Doporučuju psát svoje připomínky přímo na web autora, dočkáte se tak rychlejšího feedbacku na vlastní námitky a jsou tam odpovědi i na některé časté dotazy.
Dotazy lze vkládat i bez registrace v diskuzi pod článkem o Kubik SMS. Viz ZDE
Dotazy lze vkládat i bez registrace v diskuzi pod článkem o Kubik SMS. Viz ZDE
-
jenda.69
- častý přispěvatel

- Zařízení: Google Nexus S
Neexistuje něco, co by nevkládalo odkaz a integrovalo by se to tim způsobem, že by se to spustilo až při kliknutí na Odeslat ve standardním editoru (tj až po napsání zprávy)?
//Nebo aspoň něco, co by ukládalo Outbox...
//Nebo aspoň něco, co by ukládalo Outbox...
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

GiboSMS ukládá odeslané zprávy, ale u něj se myslím platí nějaký menší roční poplatek.
Review viz:
http://smartmania.cz/index.php?ind=revi ... ew&iden=51
Review viz:
http://smartmania.cz/index.php?ind=revi ... ew&iden=51
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

Já bych hlavně potřeboval volbu tel. čísla pokud je u kontaktu více čísel nemám šanci je zvolit. :(
Zkus GIBO SMS - Používám a k naprosté spokojenosti - v nastavení si vybereš zda chceš adresář z aplikace nebo telefonu./ samozřejmě telefon / - při odesílání vybereš příjemce a rozbalí se všechny čísla + email adresy a pouze klikneš na číslo který potřebuješ
30 sms zpráv máš zadarmo pak je potřeba registrace a 100kč na rok což je prkotina oproti tomu co ušetříš
30 sms zpráv máš zadarmo pak je potřeba registrace a 100kč na rok což je prkotina oproti tomu co ušetříš
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

To jako limit 30 sms i přes brány operátoru?
Jjjj - z programu odešleš 30 zpráv a potom je zapotřebí uhradit těch 100 kč a máš neomezenej limit na jeden rok.
-
vaseks0001
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2
Mooc dobrej soft. Neco podobneho jsem hledal uz hodne dlouho. Dekuji
-
Libor
- přispěvatel

- Zařízení: LG G3+SXT+(Evo3D)+Desire Z+Rhodium+Raphael
zdravím,mám prosbu potřebuji poradit jak dostanu toho Kubíka do s710 stáhl jsem si jej do pc a spustil instal ale je to nainstalované jen v pc a neé ve founu,a gdyž jsem chtěl spustit .exe v founu tak že neplatná licence wm.pak jsem skusil stáhnout to v .cab ale nějak nevím co přepsat do teho .cab
raději bych teho Kubika než ten dream děkuji za pomoc
raději bych teho Kubika než ten dream děkuji za pomoc
-
jenda.69
- častý přispěvatel

Tákže v tom Gibu se nemusí ani opisovat ten ověřovací kód? Jestli ne, tak do toho asi půjdu. ;)
-
Libor
- přispěvatel

- Zařízení: LG G3+SXT+(Evo3D)+Desire Z+Rhodium+Raphael
prosím prosím poradte mi jak toto nainstaluji do telefonu už jsem se registroval na smssluzba.cz a z pc mi to smsky odešle.opravdu moc prosím poradte nekdo lamě jak to dostat do telefonu tedy pokud to jde.
Znovu jsem stáhl unanocent(kubiksms ve verzi cab ale žádné cab soubor tam není tak už nevím jak dál a docela mne to štve děkuji za případnou pomoc už bych to rád také oskoušel
Znovu jsem stáhl unanocent(kubiksms ve verzi cab ale žádné cab soubor tam není tak už nevím jak dál a docela mne to štve děkuji za případnou pomoc už bych to rád také oskoušel
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

2 Libor: Opravdu silně doporučuji přečíst MANUÁL k tvému smartphone! Myslím, že by tam něměla chybět základní informace jako návod jak instalovat programy. Pokud máš exe-instalačku, tak musíš nejdříve sesynchronizovat smartphone s PC pomocí ActiveSync nebo WMDC, pak spustit instalaci. program se nainstaluje do PC a následně i do smartphone. Pokud si chceš usnadnit práci, tak stahuj pokud možno CAB instalačky, které jdou spustit přímo ve smartphone.
2jenda: Ono je to s těmi kódy složitý. Operátoři si pomocí nich zabezpečují free brány proti spamBOTům, takže není ani snadný je obelstít aby se nemusely zadávat. Tvůrce GiboSMS se to snaží alespon částečně řešit tak, že si uživatelé mohou přímo na jeho stránkách povyplňovat kódy u PC jakoby do zásoby. Ale nevýhoda je v tom, že je ten zásobník společný pro všechny uživatele. To znamená, že ty si třeba během 10ti minut odklepeš nějakých 50 nebo 100 kódů a pokud budeš chvíli po tom psát SMS, tak máš šanci, že nebudeš muset zadávat kód, protože ten se vezme ze zásobníku. Ale ten zásobník používají všichni uživatele GiboSMS, takže je taky možný, že ty tebou naklepaný kódy veužije během několika minut někdo jiný. Je taky ale i možnost, že někdo jiný zrovna naklepe kódy a ty budeš moct odesílat bez vyplňování.
Je to takový chabý, ale nic víc se asi dělat nedá.
2jenda: Ono je to s těmi kódy složitý. Operátoři si pomocí nich zabezpečují free brány proti spamBOTům, takže není ani snadný je obelstít aby se nemusely zadávat. Tvůrce GiboSMS se to snaží alespon částečně řešit tak, že si uživatelé mohou přímo na jeho stránkách povyplňovat kódy u PC jakoby do zásoby. Ale nevýhoda je v tom, že je ten zásobník společný pro všechny uživatele. To znamená, že ty si třeba během 10ti minut odklepeš nějakých 50 nebo 100 kódů a pokud budeš chvíli po tom psát SMS, tak máš šanci, že nebudeš muset zadávat kód, protože ten se vezme ze zásobníku. Ale ten zásobník používají všichni uživatele GiboSMS, takže je taky možný, že ty tebou naklepaný kódy veužije během několika minut někdo jiný. Je taky ale i možnost, že někdo jiný zrovna naklepe kódy a ty budeš moct odesílat bez vyplňování.
Je to takový chabý, ale nic víc se asi dělat nedá.
Když je to zadarmo, tak se snad ten kód přetrpět dá, ne?
Používám už hodně dlouho SMS unAccent a maximální spokojenost.
Používám už hodně dlouho SMS unAccent a maximální spokojenost.
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

Já taky dlouhou dobu používám SMS UnAccent, ale teď jsem se rozhodl přejít, nebo to alespoň zkusit, na GiboSMS.
U unAccentu mi vadily především dvě věci: adresátům přicházela sms z čísla 999 a ne z mého čísla, takže jsem se musel podepisovat a když jsem na to zapomnel, tak pak kolikrát lidi říkali 'Jo to s mi psal ty?'. Druhá věc je, že se několikrát stalo, že při odeslání delší sms přišla jen ta první.
U unAccentu mi vadily především dvě věci: adresátům přicházela sms z čísla 999 a ne z mého čísla, takže jsem se musel podepisovat a když jsem na to zapomnel, tak pak kolikrát lidi říkali 'Jo to s mi psal ty?'. Druhá věc je, že se několikrát stalo, že při odeslání delší sms přišla jen ta první.
-
jenda.69
- častý přispěvatel

Farokh: aháá, tak přesně tak jsem si myslel, že to funguje, protože jsem na to zadání kódů narazil 
Mně to Gibo přijde celkově takový "hezčí" než unAccent. Ale zkoušel jsem si S unaccentem posílat SMS a přišla mi normálně jako z mýho čísla. Ale já mam vodafon a u toho to takhle funguje i v normální bráně...
No uvidím, škoda, že unAccent nemá nějakou tu integraci do SMS i s outboxem
Mně to Gibo přijde celkově takový "hezčí" než unAccent. Ale zkoušel jsem si S unaccentem posílat SMS a přišla mi normálně jako z mýho čísla. Ale já mam vodafon a u toho to takhle funguje i v normální bráně...
No uvidím, škoda, že unAccent nemá nějakou tu integraci do SMS i s outboxem