Ahoj, po dlouhym hledani a nenalezeni zalozim vlakno. Shanim soft pro mobilni widle (kterej se ale bude instalit na PC), kterej se bude chovat stejne jako PC Suite od Nokie.
O co mi jde. Z hloupy 5300 jsem byl zvyklej na to, ze jsem prisel do prace, hodil ji na nabijecku a zapnul bluetooth. Od ty chvile jsem moh telefon ovladat z pc. Kdyz mi prisla zprava, vyskocila z hlavniho panelu vedle hodin bublina, na zpravu jsem moh hnedle odpovedet nebo ji preposlat. Kdyz nekdo volal, objevilo se to opet v bubline, takze treba ani pri poslechu hudby ve sluchatkach jsem nezmeskal zadnej hovor.
Ted s widlema a slavnym activesyncem mam akorat utrum.
Nejakej napad?
Diky
EDIT: Jo, takovej typ aplikaci, ktery zobrazej displej telefonu na PC nepocitam, zdlouhave a komplikovane.
Neco jako Nokia PC Suite
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Neco jako Nokia PC Suite
Asi máš na mysli MobilEdit,ale není free
.Jen jestli kupuješ CHIP
,tak tam nedávno byl na rok.Jinak stejně potřebuješ AS nebo WMDC.
EDIT: Jo anebo jeyo,ale nevím BT.
EDIT: Jo anebo jeyo,ale nevím BT.
Neco jako Nokia PC Suite
Jeyo Mobile Companion? Myslím si, že by to mohlo zvládnout. Sice jsem ho za tímhle účelem nikdy nepoužíval, ale nevidím důvod, proč by to nemohlo jít.
-
pavliicek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 820, Samsung Galaxy S3 i9300
Neco jako Nokia PC Suite
ziminix: Jeyo Mobile Companion vypada dobre, smsky zobrazuje (bohuzel ji to ale vyplivne skoro pres celej displej a neda se to nastavit jinak:-(, prichozi hovory jsou mu ale ukradeny. No, asi lepsi, nez nic:-).
-
Caddy
- přispěvatel

- Zařízení: Motorola Moto G, HTC Desire Z
Neco jako Nokia PC Suite
WMDC je jen pro Vistu, ze? Na XP se zrejme od Active Syncu neoprostim...
Neco jako Nokia PC Suite
Osobně si myslím, že WMDC nepřináší o mnoho víc funkcí než ActiveSync, spíš je to prostě verze pro Visty.