Ahoj,
Dřív to fungovalo tak, že jsem v Připojení vypnul v USB to PC Pokročilé funkce a PDA se připojilo. Sice nefungovala synchronizace s počítačem (Outlook etc.), dřív mi to nevadilo, ale teď jsem to chtěl zkusit zprovoznit. Zapnul jsem Advanced network functionality. PDA se vůbec nepřipojilo. Tak jsem to zase vypnul. PDA se připojilo (bez možnosti synchronizace). Udělal jsem SR (na PDA) a od té doby se začalo strašně sekat. Na otevření nabídky Start čekám dvě minuty, na Totall Comander 45s atd.
Má někdo řešení bez HR? Nebo aspoň čím to je, abych se toho pro příště vyvaroval.
Edit: Po (někdy druhém) otevření oné aplikace (třeba Start, nebo ten TC) se začne otvírat normálně, hned, jako před tím. Když udělám SR, tak to zase trvá dlouho.
Zpomalení po pokusu o synchroinizaci
V tomhle případě by asi bylo nejjednodušší zkusit Hard reset nebo jinou verzi ROM. Jinak když pokročilé funkce USB vypneš, tak ti musí synchronizace taky fungovat (mě se to s různými PDA taky stávalo, že když to bylo zapnuté, tak mi PC zařízení nedetekoval), ale po vypnutí synchronizace vždy fungovala.
Tu chybu se synchronizací příčítám pravděpodobně PC. ROM je podle fora ce4you nejlepší co může být (poslední verze 0543), já už bez HR jedu 5 měsíců a doteď nebyl žádný problém. Tak asi ten HR, nejsem nadšenej.
Edit: Provedl jsem HR (opravdu, všechno zmizelo) a žádná změna.
Edit2: Jak jsem tvrdil předem, chyba synchronizace byla v počítači (špatně nastavené firewally a různé jiné ochrany Vist). Bohužel jedno "zamrznutí" PDA trvá i nadále. Holt si po SR minutku dvě počkám, to přežiju.
Edit: Provedl jsem HR (opravdu, všechno zmizelo) a žádná změna.
Edit2: Jak jsem tvrdil předem, chyba synchronizace byla v počítači (špatně nastavené firewally a různé jiné ochrany Vist). Bohužel jedno "zamrznutí" PDA trvá i nadále. Holt si po SR minutku dvě počkám, to přežiju.
Omyl, nepřežiju. Od posledního SR zařízení naběhne, zadám PIN a když něco udělám, tak to neustále načítá, ale na rozdíl od předchozích pokusů to již nikdy nenačte.