Aplikace tématu na HTC diamond?
-
Pepanisko
- častý přispěvatel

- Zařízení: Blackberry Z10
Zdravim, hledal jsem tu na foru, ale nenasel jsem to. Stahl jsem si témata na svuj Diamond ale kdyz na jedno kliknu, tak se akorat otevre seznam témat v Nastavení -> Dnes ale to moje tam neni, a pak jsem si stahl primo na Touch Flo, a to nvm ak otevrit a v TF3D config me to nejde najit. Prosim o pomoc
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
S TouchFLO neporadím, ale klasické téma ve formátu .tsk si ulož buď do interní paměti do složky \Windows, nebo přímo na paměťovou kartu(na kartě nesmí být ve složce).
Pak otevři Start-->Settings-->Personal-->Today , v seznamu uvidíš to nové téma, jednou na něj tapni a dej OK, téma se změní.
Pak otevři Start-->Settings-->Personal-->Today , v seznamu uvidíš to nové téma, jednou na něj tapni a dej OK, téma se změní.
-
Pepanisko
- častý přispěvatel

- Zařízení: Blackberry Z10
Ano děkuji vyzkouším 
EDIT: Ano děkuji vyřešeno.
EDIT 2: Dále mám ještě jednu otázku, lidi mě tu radili na odstranění češtiny, ale ja nevedel kde a jak. ted jsem nasel ten program, češtinu vypnul, ale zda se mi ze ten program od Sunnysoftu ma na starosti i klavesnice, zustanou mi po smazani ty klvesnice na ovladani prstem nebo zmizi? nechci psat stylusem...
Děkuji za reakce
// Používej tlačítko UPRAVIT. Farokh
EDIT: Ano děkuji vyřešeno.
EDIT 2: Dále mám ještě jednu otázku, lidi mě tu radili na odstranění češtiny, ale ja nevedel kde a jak. ted jsem nasel ten program, češtinu vypnul, ale zda se mi ze ten program od Sunnysoftu ma na starosti i klavesnice, zustanou mi po smazani ty klvesnice na ovladani prstem nebo zmizi? nechci psat stylusem...
// Používej tlačítko UPRAVIT. Farokh
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Co se týče rychlosti systému, tak uplně ideální by bylo flashnout přímo některou ROM bez češtiny.
Nicméně ohledně klávesnice: českou lokalizaci nepoužívám, takže si nejsem jistý, jestli tam Sunnysoft dává i vlastní fingerfriendly klávesnici, ale ta se dá po odstranění češtiny nainstalovat samostatně. Poslední dobou je těch fingerfriendly klávesnic celkem dost, některé i freeware.
Namátkou třeba Finger Keyboard:

Nicméně ohledně klávesnice: českou lokalizaci nepoužívám, takže si nejsem jistý, jestli tam Sunnysoft dává i vlastní fingerfriendly klávesnici, ale ta se dá po odstranění češtiny nainstalovat samostatně. Poslední dobou je těch fingerfriendly klávesnic celkem dost, některé i freeware.
Namátkou třeba Finger Keyboard: