Problém s displejem
Problém s displejem
Potřebuji poradit s následující věcí. Najednou mi ze všech stran displeje chybí tak milimetr od okraje (vše je posunuté dovnitř). Kdybyste někdo věděli co s tím.
Problém s displejem
Nejsem v tom dvakrát zběhlý, ale co kalibrace? (settings - záložka Systém - Displej - záložka Zarovnání)
Problém s displejem
Tam se displej kalibruje. To je něco jinýho. Potřeboval bych ho opravdu zarovnat ale to tu nejde.
Problém s displejem
A rekalibrace nepomáhá?
Problém s displejem
Nepomáhá a ani podle mě nemůže, protože při kalibraci se přece určuje citlivost displeje nebo tak něco ne. Nejsem si jist každopádně nepomáhá.
Problém s displejem
No kalibrace je vpodstatě takové "zesynchronyzování" zobrazovací části s tou dotykovou, je jasné, že tohle nijak tvůj problém neřeší. Jen doufám, že dobře chápu tvůj problém a pro jistotu to tady zkusím popsat aby nedocházelo k chybnému pochopení tvé situace. Chápu tedy dobře, že samotný displej zobrazuje vše od svých hran posunuté o ten milimetr ? Tedy okolo displeje je černý proužek a až poté zobrazí aktivní obraz? Pokud ano jsi si jist, že daný displej má začít zobrazovat až od kraje? Trošku více se rozepiš o tvém problému, popřípadě jakou máš ROM jestli se ti problém objevil až po nějaké době používání atd. Já tvůj problém asi nevyřeším ale alespoň ti snad ušetřím trochu času tímto příspěvkem.
Problém s displejem
Ano pochopil si přesně můj problém a ano sem si jist že se vše má zobrazovat už od okraje popřípadě víc k okraji než v mém případě.
Problém s displejem
No, tak osobně bych zálohoval data a provedl hard reset.