Jednotný vzhled menu

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Post Reply
LadCv
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Diamond2

Jednotný vzhled menu

Post by LadCv »

Dobrý den,
mám dotaz ohledně uživatelských menu jednotlivých aplikací. Konkrétně se mi jedná o apligaci GiboSMS, kde po rozkliknutí je standartní tlačítka "možnosti" se vyroluje standartní nabídka zobrazována ve WM6 nikoliv jako nabídka TF3D. Lze toho nějak docílit? Snad jsem to dobře popsal :tlem: Pro představu je zde odkaz na obrázek (jsem lama, nejde mi vložit do Img :tlem: ) http://img89.imageshack.us/gal.php?g=screenshot1k.jpg
Svestka
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 800

Jednotný vzhled menu

Post by Svestka »

GUI tedy uživatelské rozhraní je dáno čistě danou aplikací a TF3D na to nemá žaden vliv. TF3D je pouze grafické rozhraní postavené na WM, které spouští klasické programy nebo jinak využívá WM, nic víc nic míň. Odpověď tedy zní ne nejde nijak zasahovat do rozhraní aplikace bez zásahu do jejího zdrojového kódu, tedy pokud se ti nelíbí rozhraní musíš zvolit jinou aplikaci.
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Jednotný vzhled menu

Post by ziminix »

Tohle není součástí aplikace, tyhle nabídky jsou součástí WM, respektive je to softwarová nadstavba, která tu část upravuje. Tady si to můžeš stáhnout, je to vytažené přímo z officiální HTC ROM, ale pokud máš Topaze, tak si myslím, že bys to už měl mít součástí ROM.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=491457
LadCv
přispěvatel
přispěvatel

Jednotný vzhled menu

Post by LadCv »

Ostatní aplikace se mi zobrazují tak jak to povoluje menu TF3D jen ne to Gibo :-( Jinak ty screany jsou moje, vlevo na obrázku je menu total commandera a v pravo právě to Gibo
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Jednotný vzhled menu

Post by ziminix »

To je divný...zkus podle návodu nainstalovat to HTC Menu z XDA, třeba to pomůže.
LadCv
přispěvatel
přispěvatel

Jednotný vzhled menu

Post by LadCv »

Přeinstalovávat něco co už je implementovaný se mi nechce. Ještě jsem se s tím setkal u plikace WinRAR. Dělalo mi to už u původní rom tak i teď u dvojky ofico od HTC. Možná to bude tím GUI, nevím. Je tu někdo s aplikací Gibo? aby poskytl poznatek se zobrazením menu
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond2”