problem s kalibraci displeje
Potreboval bych poradit,
otcovi se podarilo na TYTN II rozkalibrovat displej tak ze nic neslo, mel jsem strach jestli se risplej nerozbil ale vse je funkcni... akorat se mi nechce zpet nakalibrovat kdz dam nastaveni a kalibraci displeje projede se vsech 5 terciku tak se akce zopakuje a takle to mohu delat furt dokola.. problem je ze jsem dal HARD RESTART takze nemohu kaisra flashnout.. prosim vas nema nekdo nejaky napady jak z toho pryc? dekuji
otcovi se podarilo na TYTN II rozkalibrovat displej tak ze nic neslo, mel jsem strach jestli se risplej nerozbil ale vse je funkcni... akorat se mi nechce zpet nakalibrovat kdz dam nastaveni a kalibraci displeje projede se vsech 5 terciku tak se akce zopakuje a takle to mohu delat furt dokola.. problem je ze jsem dal HARD RESTART takze nemohu kaisra flashnout.. prosim vas nema nekdo nejaky napady jak z toho pryc? dekuji
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=63&t=11074
Ideální by bylo, kdyby ti někdo s Kaiserem poslal svoje souřadnice a ty bys je pak nastavil do toho svého stroje.
Ideální by bylo, kdyby ti někdo s Kaiserem poslal svoje souřadnice a ty bys je pak nastavil do toho svého stroje.
... problem je ze nemuzu najit tu slozku windows.. takze nemuzu smazat welcom a nejsem schopnej se dostat dal.. hardRESET to nejak zazdil.. rekl bych nejde to obejit tu prvni kalibraciSynchronizace funguje, tak jsem z \Windows\StarUp smazal soubor Welcom
Právě když uděláš HR a stojíš na tý kalibrační obrazovce, tak by ta synchronizace mohla jít.
ano jde ale v pc nemuzu najit tu slozku windows-welcom 
Takže spojení jde ok? Tak potom by se ti mělo někdo zobrazit to zařízení a složky jako My Documents a tak.
to se zobrazi.. jen nemohu najit tu slozku windows abch smazal slozku welcom 
V průzkumníku na PC: Mobilní zařízení -> Zařízení se systémem Windows Mobile -> Windows
tam prave to windows nemam.. :( nemuze to byt ze mam XP? co kdyz bych zkusil Visty... mam tam Program Files, My Documents, Documents and Settings, ConnMgr, Application Data a Databases.. myslis normalne pruzkumnik jako Tento pocitac? 
Necituj poslední příspěvky. ziminix
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
Není třeba nutné nastavit v XP. Zobrazit systémové soubory a složky?
zkusil sem to nastavit a furt nic... kde se to nastavuje?
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
Používám GNU/Linux takže přesně nevím, ale pokud si dobře pamatuji, tak otevřeš nějakou složku a nahoře někde v těch roletkách jsou "možnosti složky" nebo tak nějak se to jmenuje a tam je spousta voleb a jedna z nich by mohla být tato.
jojo nasel sem to presto nemohu najit tu slozku windows..
.. nebyla tam