instalace .cab
instalace .cab
Zdravim, mam od vcerejska touch HD a je to moje prvni zarizeni s windows mobile takze o tom vim opravdu hodne malo tak se kdyztak nezlobte
Ale mam problem kdyz jsem si chtel nainstalovat coreplayer tak vubec nevim jak koukal jsem i tady na nejaky navod jak instalovat soubory s priponou cab ale i tak jsem to nejak nepobral. Proste kdyz si to stahnu do PC a rozbalim tu slozku s coreplayerem tak ja tam vubec zadnej soubor s priponou .cab nevidim. jJe tam par souboru a dva co se jemnujou setam ale jeden ma koncovku .xml a dalsi taky jinou kdyz to nahraju do telefonu tak se mi ani jedno neotevre a kdyz kliknu na to setup tak se mi zacne nacit nejaka web stranka... poradte pls
instalace .cab
Nie nie nie nie nie... ten .cab si skopiruj do PPC a az TAM to otvor vo File Exploreri!!!!
instalace .cab
No já jsem sice také úplný lajk, ba dokonce zatím ani žádné zařízení s WM nemám ale z tvého popisu bych soudil, že už přímo to co jsi rozbalil na PC je právě onen cab archív. Takže pokud ano, tak přímo jej nakopíruj do svého touch HD a spusť, měla by se ihned spustit intalace. Tedy ještě pro přesnost nejprve se podívej na příponu toho co jsi stáhl, pokud se jedná o soubor *.cab překopíruj do přístroje nebo na kartu a v ppc přes nějakého explorera souborů spusť. Pokud se nejedná o soubor s příponou cab (exe odpadá vzhledem k tomu že šlo rozbalit na pc) například klasické archívy jako rar, zip, tar... tak hold nezbývá nic jiného než rozbalit pokud ani tam nenajdeš cab jak jsi psal ani nějaký spustitelný soubor tak máš nejspíš staženo něco špatného.
Edit: Teď už příspěvek mazat nebudu, hold když jsem jej začal psát tak tady odpověď nebyla.
Edit: Teď už příspěvek mazat nebudu, hold když jsem jej začal psát tak tady odpověď nebyla.
instalace .cab
Svestka to popisal presne a spravne, niet k tomu co dodat.
instalace .cab
ok zkusim
instalace .cab
Existuje i elegantnější řešení:
http://www.mobilnaut.cz/?z/1719
Používám už dlouho a naprostá spokojenost.
http://www.mobilnaut.cz/?z/1719
Používám už dlouho a naprostá spokojenost.
instalace .cab
aha tak uz nic dobry
sem tam kopiroval neco jinyho :/... moje blbost 
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
instalace .cab
Nechci rýpat, ale warez je zde zakázaný (i kdyby to bylo legál, tak to nesmíš rozšiřovat).
// ta podobnost je až zarážející
// ta podobnost je až zarážející
instalace .cab
Nechtěl bych rýpat ale v plné verzi je CorePlayer placený, tudíž pokud ten odkaz je na plnou verzi tohoto přehrávače tak raději edituj příspěvek a odstraň link, protože na warez se zde odkazovat nesmí. Pokud se jedná o nějakou free verzi, o které nevím, tak se omlouvám.
Edit: dneska mám nějakou smůlu.. pořád mě někdo předbíhá
Edit: dneska mám nějakou smůlu.. pořád mě někdo předbíhá
instalace .cab
ok pardon.. dal jsem to pryc