Aktivacia TF3D Cube

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Post Reply
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Sony

Aktivacia TF3D Cube

Post by HTCKlorec »

Zdravicko, nevie niekto ako sa da na TD2 aktivovat TF Cube? Nasiel som to v registroch, ale nejak mi to newfungovalo. Ja som nic podobne kockove (TF Cube, SPB MobileShell...) nikdy neskusal, preto by som rad videl ako to vyzera v praxi.
Vopred dakujem.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Aktivacia TF3D Cube

Post by Jiří Hrma »

Ta cube byla součástí staré verze TouchFLO prostředí, které používal například HTC Touch, pro Diamonda2 to určitě není, leda že by někdo udělal nějakou neofiko ROM nebo to vydal v modifikaci na Xda-developers (ve WVGA verzi).
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Aktivacia TF3D Cube

Post by HTCKlorec »

Ach tak, lebo ako som uz vravel, v registroch som nasiel hodnotu, v ktorej sa to da zapnut, tak som zmenil z 0 na 1, a zaroven disabloval normalne TF3D, ale nic sa nestalo. Vdaka za pomoc.
Svestka
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 800

Aktivacia TF3D Cube

Post by Svestka »

Já bych jen doplnil, že když to najdeš v registrech neznamená to nutně, přítomnost v systému, může se například jednat o nějaký přežitý klíč v registrech, na který se třeba zapomělo, nebo se tam ponechal pro kompatibilitu.
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Aktivacia TF3D Cube

Post by HTCKlorec »

To je mi jasne, zas taky amater (dufam) niesom. :-D Prave preto som sa pytal, ci to ide(, alebo ci to tam je len tak zabudnute...)
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond2”