Co je to vlastně HTC Footprints? Prohlédněte si video

Diskuze o programech pro Windows Mobile
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Post by ziminix »

Víš, tohle fórum vychází vstříc nováčkům, ale děláme to zadarmo a ve svém volném čase, takže očekáváme, že se budou taky trochu snažit si ten problém vyřešit sami. Ale pokud rovnou přijdou na fórum, a myslí si, že to za ně někdo bude hledat, když si to mohou najít sami, tak to tady neradi vidíme, nejsme technická podpora, která je za to placená. Upřímně, opravdu ti zabralo celý den, ty linky najít?
wladek
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: NOKIA 6300

Post by wladek »

Ano, mas pravdu. Nejste technicka podpora. Ale jeden kolega napsal ze to jde vyzkouset i na diamondu, tak jsem chtel jen poprosit, aby mi napsal ten link abych si mohl procist instalaci a jine veci k tomu. Mas pravdu ze najit ty linki mi zabralo asi hodinu, a to jsem musel projit celkem dva fora. Nebylo to hodne, ale kolega co to tu psat, jsem doufal ze ty linky ma nekde v historii ulozeny a stejne by mu to zabralo asi min casu nez me. Ale je uz to jedno, navod jsem si procetl a doufam ze nekdo jiny prijde na toto forum a vyuzije me pomoci a jenom klikne na odkaz kde si muze najit tento program.
Post Reply

Return to “Aplikace”