Jak fotí a nahrává HTC Hero s 5 MPx fotoaparátem

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

V současné době pečlivě testuji komunikátor HTC Hero s operačním systémem Android 1.5. Na zadní straně přístroje se nachází 5 MPx fotoaparát s automatickým ostřením, který si poradí i se záznamem videa, i když jen v rozlišení 352×288 px. Pokud vás zajímá, jak Hero fotí, navštivte naší Galerii, kde naleznete dvacítku snímků pořízených v automatickém režimu (tedy bez jakéhokoliv nastavování vyvážení bílé barvy a dalších parametrů). Snímky jsou zmenšeny na rozlišení 1600×1200 px. Pokud jste z Východních Čech a některá místa z fotografií poznáváte, můžete nám do komentářů napsat svoje tipy, schválně kdo bude v určování nejpřesnější ;-).

Image Image Image

Stáhnout si dále můžete dva videozáznamy ve formátu 3GP: venkovní prostředí / záznam blízkých objektů.

Tip: Pro srovnání si můžete prohlédnout, jaké snímky dokáže vykouzlit Samsung Omnia II.
xfl
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC Kaiser (TyTnII)

Post by xfl »

Pekne foto.
A tady jsou ty tipy. Čísla jsou uvedena jako čísla obrázkú a ne jako pořadí obrázkú v galerii.
07 řeka Třebovka v Bezděkově, v dáli most přes řeku při sjezdu ze Starého náměstí
019 srnovský rybník (tu si nejsem jistý, ale myslím že to mám správně)
027 slévárna u letohradu
08 Bezděkov, řeka třebovka, je tam lávka přes řeku. Na levo vede okolo řeky silnice, po které se dojede k domovu důchodců
026 cyklostezka na letohrad
013 Bezručovo náměstí v rekostrukci. V levo je budova tzv. "provozák"
014 opět bezručovo náměstí u hlavního vlakového nádraží. Je vidět v dáli vchod do nádraží, který je během rekonstrukce uzavřen
012 Bezděkov, silnice pod sídlištěm Křib. Je to z druhé strany jak hlavní silnice.

No a ta plakátnice to fakt nevim která to je z těch mnoho ve městě je:-))
Ten psík taky nevím čí je :-)) Stějně jak ta kačka. A ty pudinky museli být určitě hrozně dobré.

tak to je asi tak vše. Tak snad sem se trefil a sem jako první. Hezký den přeju Libor
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7

Post by Radek Hübl »

Kačenka je přece Jirkova :-D Vcelku to ujde ty fotečky :-)
vlasta
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Advantage a Omnia 7.

Post by vlasta »

Tak bych řekl, že Touch HD fotí podstatně lépe. A člověk by čekal, že ty fotoaparáty budou prakticky stejné.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

xfl: Trefil jsi to naprosto správně :-) dobrá práce!

Zítra zkusím nafotit další snímky bez použití automatického nastavení, tak jsem sám zvědavý na výsledek.
Post Reply

Return to “HTC telefony”