Ahoj, dost času trávím v přírodě, a při používání HTC Touch HD mi rychle dojde jeho baterie.
Nevíte někdo jestli se dá sehnat nějaký battery pack na HTC Touch HD, který by prodloužil energii? Prostě, že do něho nasoukám tužkový baterky a pak pomocí mini usb konektoru připojím k telefonu. Díky
Battery pack
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
Battery pack
Existuje rozšířená baterie 2500 mAh odkaz zde.
A pak ve stejném obchodě mají záložní zdroj na sluneční pohon v outdoorovém provedení.
Odkaz zde.
EDIT: mají tam napsáno 2500mAh, ale na baterii po zvětšení je vidět 2700mAh.
A pak ve stejném obchodě mají záložní zdroj na sluneční pohon v outdoorovém provedení.
Odkaz zde.
EDIT: mají tam napsáno 2500mAh, ale na baterii po zvětšení je vidět 2700mAh.
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
Battery pack
Nemá někdo zkušenosti s tou rozšířenou baterií... píšou že telefon nabyde o cca 4mm na tlouštce... tak jak pak vypadá a jak se drží v ruce ?
-
Hans 20
- nováček

- Zařízení: Toshiba TG01, i-mate Ultimate 9502, HTC X7500
Battery pack
Koukni na http://www.mugenpowerbatterijen.nl. Standartní má 1500 mAh (origo 1350 mAh), pak mají ještě 3000 a 4500 mAh. Ceny nejsou sice nejnižší, ale jsou už včetně poštovnýho a za kvalitu se platí. Na Camero Sino si dost lidí tady nebo na ce4you stěžovalo. Ale osobní zkušenost nemám, nechci dělat pokusnýho králíka
Nějaký příslušenství máš třeba i tady: http://www.proporta.co.uk/F02/PPF02P05. ... at&type=41
Battery pack
Mugen je kvalita za patřičnou cenu. Měl jsem od nich baterku, výdrž super, přístup k zákazníkovi super, vyřízení reklamace super. A přijde mi, že mají ty kryty lepší než Cameron Sino, kde je teda pochybná i sama kvalita baterií.
Battery pack
Diky, to s temi tuzkovymi je co jsem mel na mysli