mojebanka KB, jak rozchodit na WM - java
Zdar lidi, prolez jsem toho hodne, ale nenasel.Nemate nekdo polopaticky postup jak rozchodit na WM, konkretne HTC Touch Elf internet banking od komercky? Pise mi to, ze nemam Javu, ok, ale kterou a jak na to? Omlouvam se, jestli se to tady uz resilo, ale nic jsem nenasel.Za kazde nasmerovani velmi dekuji.
-
pavliicek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 820, Samsung Galaxy S3 i9300
Pres jakej prohlizec to zkousis?
ahoj
pres Operu 9, Netfront v3 a IE.Stale mi to pise "Pro spusteni aplikace je nutne mit nainstalovanou Javu od spolecnosti SUN." bla, bla...Ma to nejaky vliv nebo je chyba v jave?
pres Operu 9, Netfront v3 a IE.Stale mi to pise "Pro spusteni aplikace je nutne mit nainstalovanou Javu od spolecnosti SUN." bla, bla...Ma to nejaky vliv nebo je chyba v jave?
-
pavliicek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 820, Samsung Galaxy S3 i9300
Mno, to nevim:-).... zkus Operu Mini, KB jsem s ni sice nezkousel, ale mBank a postovni sporitelna na ni jede.
Celý problém je v tom, že mojebanka vyžaduje Java Plugin pre browsery kvôli spusteniu appletu, ktorý načitáva certifikát. Neviem o tom, že by bol nejaký Windows Mobile, ktorý by podporoval Java applety. Windows Mobile má iba Java Virtual Machine. Počítačové operačné systémy majú aj Java VM aj Java plugin. Pochybujem, že to rozchodíš.
Pokud je to takhle, tak zkus ještě Skyfire, snad by to mohlo běhat.
No, z toho popisu vyplýva, že by to čisto teoreticky mohlo fungovať, keď už dokáže spúšťať aj Java applety. A prakticky by to mohlo fungovať naozaj už len vtedy, ak Java API od Esmertecu má presne takú istú štruktúru ako Java API od Sunu. Takže ja by som to kupoval za 50USD, čo nie je málo, ak by som mal túto istotu.
\\Necituj poslední příspěvek!! Lukáš Mano
\\Necituj poslední příspěvek!! Lukáš Mano
Vsak muze vyzkouset
google.com a klicove slovo Esmertec 
-
Stavros Niarchos
- nováček

- Zařízení: iPhone 4 + pár WM veteránů
Toto by nepomohlo?