Word ve WM6,1 nezobrazuje vložené objekty
Ahoj, nevíte náhodou jak na wordy, když nezobrazují vložené objekty? Dík za každou radu.
Základní Word to asi nezobrazí, ale vyzkoušej sadu Softmaker Office, ta nabízí mnohem více možností, takže by to mělo jít. Ke stažení je zdarma 30 denní verze.
Že by taháky do školy?
Jen doplním link na Softmaker Office - je to geniální sada http://www.softmaker.com/english/of_en.htm
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
přesě tak, sám používám Softmaker Office (ve verzi pro Windows CE a s 96dpi) a nemůžu si vynachválit
Díky všem za rady, mrknu na ten prgm...malej taháček, nikdy neuškodí 
Tak jsem zkusil a nefunguje...náhodou nenapadá někoho nějaká konverze dokumentu, aby vložené objekty byli k přečtení? Nebo jiný program?
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
No já bych byl radši, kdyby to bylo ve wordu, PDFka se v Diamondu2 bez stylusu blbě ovládají a já musim bejt hrozně nenápadnej
takže rád bych roloval pomocí prstu...
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Nainstaluj si jiný prohlížeč na PDFka, Foxit třeba. Nevim, co máš teď, mě osobně vyhovuje Adobe Reader LE 2.5. Další řešení je převést to na obrázek komplet nebo na html stránku.
Tak jsem to vyřešil! Dokument jsem uložil ve formátu HTML a v internet. prohlížeči mi to jde přesně, tak jak jsem chtěl, aby mi to šlo ve wordu 
Díky za radu
Díky za radu