Konecne Resco Explorer 2008 v7.05 CZ

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Post by bkf1 »

Prekladam pro vas Resco Explorer 7.05
odkaz pro stažení

TO ADMIN:
Zrejme se Vam to nelibi ze do sekce software davam odkaz na cestinu na software tim padem bych rad vedel do jake sekce to muzu dat jestli to vubec muzu dat do nejake sekce nevim treba je to v pravidlech ze je zakazano davat ODKAZY NA POCESTENE PROGRAMY nevim... :evil:
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

bkf1: Jak si na to přišel, že se nám to nelíbí? ;-) za češtiny a odkazy tady na fóru jsme nejen mi, ale především čtenáři velmi rádi! Tahle sekce (Software) je samozřejmě správná.
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

prisel jsem na to tak, ze mi to nekdo smazal... puvodni odkaz byl http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?t=14453&f=7
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

To je divné, mkrnu do logu, ale netuším proč k tomu došlo, žádné takové příspěvky by moderátoři mazat neměli.
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

asi mate nejakyho trojana "Win32.agent:nenavidim-cechy" :grin:
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

Človeče...že by to bylo kvůli tomu warezu, co tam je ke stažení?
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

jakymu warezu??? jako obecne na tom foru o cestinach na PPC?
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Post by YAMATO »

No a ne? Nebo jak souvisí češtiny s přiloženými SN?
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

tak to me je jedno, kdo si co pise na nejakym foru... muj post je v poradku jak na SM tak na tom foru a jestli nekdo klikne nekam jinam a najde tam nejakej warez, to uz nema nic spolecneho ani se mnou ani s mymi posty...
Hlavni je, ze vyborny manazer (osobne neznam lepsi), ktery vyrabi "tuzemska" firma je konecne diky me v cestine (mno vetsina textu je prelozena, abych zas nekecal :) ) :smile:
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Post by YAMATO »

No já jen abys věděl proč to bylo smazáno. Ono je to vůbec škoda, že dobrá myšlenky je takhle zkažena...třeba překlad IrisBrowseru 1.9 je znamenitý!
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

Ja myslim, ze je totalni nesmysl tohle resit tak do podrobna. Kdyz nekam odkaz odkazuje a neni tam bezprostredne nejaky warez, tak je to podle me (a urcite i ostatnich) naprosto v poradku. To ze se na dannem serveru NEKDE nachazi warez uz neni predmetem odkazu... To je jako bych odkazoval na nejakou recenzi na iDnesu a Admin to smazal, protoze v diskuzi te recenze nekdo uvadi seriove cislo na nejaky produkt = blbost. Lidi prosim vas nereste uz ty blbosti, me uz to stacilo na serveru "mio-treo.info", kde smazali komusi profil za to, ze k ROM vytvorene na tom foru uvedl PRIMY odkaz na cizim foru... Az jsem jim vysvetlil, jakou neskutecnou kravinu vymysleli (lehce receno rozpoutal jsem takovou malou revoltu, ktera vedla az mezi necesky mluvici diskuzniky na xda-developers :) ), tak mu ten profil zas obnovili... Ale je to zbytecne, budme jedni z mala, kdo jeste pouzivaji mozek v tehle silne upadle dobe, kdy lidi nad inteligentnim resenim vyzdvihuji vselijaka primitivni reseni vsech moznych veci... jako je napr. orezavani funkci, tlacitek... designu... :grin:
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Post by YAMATO »

No nevím...na češtinách pro PPC jsou přímo na stažení SN a cracklé App a to je něco dost většího, než nějaký odkaz někde v diskusi. Ostatně jestli mluvíš o používání mozku, tak snad víš, že vytvoření kvalitní aplikace není snadné. Warez v tomto případě považuji za horší než zločin, totiž za sprosťárnu. Přitom by šlo udělat počeštěné aplikace s tím, že si je člověk koupí...i když puristé by asi mohli namítat, že i toto je neoprávněný zásah do cizího díla.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

bkf1: No tak teď už je mi to jasné, proč to bylo smazané a je dobře, že to tak daný moderátor udělal. Osobně jsem nevěděl, že je na tom fóru také warez (neprolejzal jsem ho, jen jsem mrknul na link s češtinou a tam je vše v pořádku). Tohle ale vadí a je to problém, kvůli podobným tématům jsem už dříve řešil několik hlášení warezu od výrobců aplikací. Tvůj první příspěvek jsem proto upravil a dal tam přímý odkaz na stažení češtiny, ale na warez stránky (i když to třeba není jejich náplň, ale nelegální SW se tam prostě objevuje - to ať si vyřeší admini toho fóra), tady na SmartManii opravdu odkazovat nebudeme.

YAMATOvi díky za upřesnění a osvětlení situace.
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

Jo jako odkaz na thread, ve kterem je primo nejake seriove cislo, neni v poradku... tohle beru :wink: Ale mazat odkaz na thread jenom proto, ze v jinych threadech odkazovaneho serveru se nachazi warez, je prehnane :-(
Co se tyce vyvoje software, mam jeste nocni mury z C++ WinAPI, kdyz jsem resil klavesnici (http://www.taptapkeyb.ic.cz), ktera by NIKDY nevznikla bez podpory par diskuzniku a hlavne OBROVSKÉ trpelivosti pana Rene Steina (forum ce4you), ale i tak vim, co to je za peklo. Stejne ale kdybych tu klavesku prodaval, pocital bych s tim, ze si to hodne lidi napirati, ale to bych pocital do "nakladu" a myslim, ze to tak dela vetsina vyvojaru. Do eteru delaji "grrr... nesnasime piraty musime s tim neco delat...", ale ve skutecnosti s tim pocitaji a je jim to vicemene jedno Taky proc to resit, kdyz s tim nic nezmuzu a navic zisky bych stejne z CR mel minimalni, to by mi bylo vice-mene jedno, hlavni by pro me byly zisky z jinych zemi, kde se pirati daleko mene. Proste secteno a podtrzeno, kdyz udelam dobry soft, zisk z toho bude hodne slusny, nehlede na piractvi :wink:

EDIT: Mno vas zaver nad touto situaci je na me moc "hluboky", takze to uzavreme s tim, ze jsou to vase pravidla a ja je budu respektovat, protoze mi nic jinyho nezbyde... Jinak nemohl bych aspon napsat, ze aktualni verzi cestiny najdou uzivatele nekde na foru serveru http://www.ppc-cestiny.cz ?

EDIT2: Divny ze na ce4you to nevadi... tam to vyresili tak, ze smazali cestu a hodili ji do odkazu "link"... (http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=33939). Treba by se to taky dalo tak vyresit, co rikate? :wink: Beztak firme Resco je zjevne totalne u p*dele nas narod i jejich vlastni (to beru z vyjadreni jejich manazera), tak myslim, ze protest z jejich strany by zadny nebyl uz i proto, ze se jedna o odkaz na necracklou JEN pocestenou verzi jejich aplikace :wink:
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

bkf1: Upraveno... ale zajímalo by mě, zda na ce4you vědí, že na tom odkazovaném fóru se nachází i warez... jinak by to myslím také modi smazali.
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

TO HRMA:
Dekuji :wink:

TO YAMATO:
Na firme Resco je jasne videt, co jsem rikal... je jim uplne jedno kolik lidi si to napirati v CR/SR atp. Zisky pocitaji z ostatnich zemi... V ostatnich zemich je totiz takova zivotni uroven, ze malokoho jenom napadne "otravovat se" nejakym piratenim...
Bombera
nováček
nováček
Zařízení: iPhone 3GS 16GB

Post by Bombera »

Precetl jsem si tuto diskuzi,neda mi to a musim se do ni zapojit.Jakozto zakladatel stranky o ktere se zde mluvi jsem hodne dlouho premyslel zda se vydat tou "spatnou" cestou a nebo tou "spravnou".Jak vidite sami,rozhodl jsem se pro prvni variantu duvodu je vice.Z moralniho hlediska a jako inteligentni clovek vim ze asi neni moc dobre propagovat neco cemu se rika warez ale jde o to ze dnes pri zadani vetsiny aplikaci do vyhledavace vam jako prvni vybehne odkaz na warez az pote odkaz na samotneho autora.Pochybuji o tom,ze lidi by zajimaly cestiny ktere by museli nejakym zpusobem kopirovat a prepisovat soubory vim ze by to slo udelat i formou vlozeni treba do trial verze ale to take nekdy neni mozne proto je to resene jak to je.Nejde mi o to nekoho pripravit o jeho zisky, jde mi o to lidem poskytnout programy v ceskem jazyce aby je mohli pouzivat tak jak by si zaslouzili,protoze rozhlednete se okolo sebe, kolik je aplikaci v cestine primo od autoru,myslim ze dnes je na nasich strankach vic programu v cestine nez kdy sami vyrobci vydali.Opravdu uz mne nebavilo cist porad dokola ty same maily,ze dotycna firma nema o preklad zajem atd.Proc vlastne?Stoji je to snad neco ?NE...Nikdo z lidi co aplikace prekladaji za to nic nechce a pokud by vsichni autori nase cestiny pridali do svych programu mile rad vsechny ty spatne aplikace odstranim a nahradim trial verzemi.Mozna to bude znit divne ale muzou si za to sami.A verim ze i kdyz spousta lidi toto neuznava urcite se u nich najde program,hra at uz na ppc nebo pc,film nebo treba i nejaka ta hudba,ktera neni az tak legalni, sahneme si na srdce,je to tak.Timto jsem nechtel nikomu vnucovat jiny nazor na vec jen jsem chtel vyjadrit ten svuj :wink:
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

Hele ale co maji spolecneho cestiny s warezem? Soubory, ktere jsem upravil, jsou jen pocestene, NIKOLIV crackle a ani neprikladam zadne seriove cislo! Tohle snad jde vycistit ne? Seriaky/cracky atd. si muze prece najit kazdy treba pres google, tak nema smysl to hazet primo na forum o cestinach a tim ho predem znevyhodnovat tim, ze nektere servery budou odmitat odkazy na tve forum, protoze se na nem nachazi warez :-(

EDIT: kdyztak mi posli odpoved ve zprave, at tady neprovokujeme s OT :)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

Diskuze bude promazána, do vlákna prosím směřovat už jen příspěvky týkající se češtiny a případných chyb.
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Google Nexus S

Post by jenda.69 »

Mam problém s Resco Explorem (ale i PhotoViewerem)...
Nejde mi poslat přes bluetooth na počítač s Windows 7 soubory... Přitom přes normální file explorer z WM to jde... :-/
Není na to nějaká klička nebo nastavení, který by to vyřešilo?
Post Reply

Return to “Aplikace”