Focení v noci

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Post Reply
Rikimaru
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Focení v noci

Post by Rikimaru »

Čaute lidi je tu nějaká možnost jak fotit v noci ?....protože LED to nemá a ten noční režim moc nepomáhá....

pokud někdo máte nějaké tipy, tak sem snimi...

btw pořád sem nedošel jak zoomovat, jestli to vůbec de?

:tlem:
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Focení v noci

Post by Standa »

Leda přídavné světlo, WM strojky většinou diodu nemají a ani jejich noční režim nedosahuje kvalit normálních telefonů, takže velmi omezené možnosti.
Zoomování jsem nikdy nepoužil, snižuje to kvalitu, takže to nevím... :-)
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Focení v noci

Post by Ruslan Botsyurko »

Diamond ani vetsina PDA nema optický zoom(cili nemeni ohnisko objektivu) a zoomuje jenom digitalne, tj. udela výřez ze zábéru a roztáhne. Snizi se tim rozliseni a vetsinou i kvalita snimku, proto je lepsi fotit bez zoomu na plny rozliseni a pak pole potreby oriznout fotku v PC.
V noci se asi bez externiho osvetleni neobejdes, ony ani ty prisvetlovaci diody, ktere se do nekterych pda, v noci moc nepomuzou. Kvalitni xenonovy blesky dava do mobilů treba sonyericsson, u PDA je foceni spis druhotna zalezitost.
pk
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Galaxy S4

Focení v noci

Post by pk »

Kup si tzv. "celovku" baterku co sa nosi na cele a v pripade potreby ju zasviet :lol:

Telefony a obzvalst PDA od HTC maju katastrofalny fotak uz cez den.. nie to este v noci... musis sa s tym zmierit
Rikimaru
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Focení v noci

Post by Rikimaru »

no já byl uplně v lese v noci ..že si něco vyfotím..ale nějak i s tou čelovkou co sem měl na hlavě to absolutně nepomáhalo..takže asi tak
pk
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Galaxy S4

Focení v noci

Post by pk »

to bol len zart.. Sorry :) V lese ti nepomoze asi nic.. na velku vzdialenost v tme maju ak normalne kompaktne fotaky problem. Kup si maly fotak do vacku a ten nos zo sebou ked budes chciet fotit. Taky co ma slusny blesk a dobru kvalitu sumu pri vyssich iso (ja mam fuji f31fd a nemozem sa stazovat)
Julius
nováček
nováček

Focení v noci

Post by Julius »

Ja s tim smejdem laboroval aby to kloudně vyfotilo aspon za dobryho svetla a ty bys chtel fotit rovnou v noci :), nemohl jsem pochopit jak muzou v dnesni dobe nacpat do mobilu tak smejdskej fotak, o nahravani videa nemluve, To foti lip i mobil od nokie za 3000tis, a u mobilu za 12tis bych tohle rozhodne necekal!! A nezajem ze to neni pristroj na foceni, jak jsem psal, dnes dela lepsi fotky a video i mobil za trojku!!
mexxik007
nováček
nováček
Zařízení: HTC TOUCH DIAMOND 2

Focení v noci

Post by mexxik007 »

No já si teda moc neztěžuju na foťák v TD2. Přes den ty fotky jsou fakt supr. Teda je to jen můj pohled ale doma mám iPhone 3G,Samusng Omnia, Nokii E51 a HTC TD2(které vítězí na plné čáře)
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Focení v noci

Post by Vitezslav2 »

Můžete mi poradit,jak se nastavuje režim Makro?Díky za radu.
Julius
nováček
nováček

Focení v noci

Post by Julius »

Na D2 bys potreboval stativ abys tu fotku nevyfotil rozmazanou!! Nevim jak teda fotis...
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond2”