Cau,
koupil jsem si jiz pouziteho Cruise, ktery mel ceskou lokalizaci(skoro uplnou), ale diky sve, asi prehnane, aktivite, jsem ji vypnul/vymazal, nevim??
Problem nastal po volbe Clear Storage(vraci telefon do puvodniho nastaveni), ktery jsem delal zamerne, ale netusil jsem, ze mi nejak zmizi i cestina. Nastavil jsem ji v Regional Settings->restart,ale nic, napadlo me jeste Location Settings, ale to mi nejak vubec nejde, nic neni na vyber apod. Dekuji za rady!
Jo jeste me napadlo, ze bych mohl napsat:
ROM version 3LIT3_VI_Full WWE
Radio 1.65.30.09
Dalsi vec, ktera by me moc zajimala, je uprava TouchFLO,nevim, jestli je to verzi ROM(asi jo), ale mam jine TouchFLO, nez je na screenech v recenzich. Me TouchFLO se sklada z asi 12 polozek(Home,People,Messages,Email,Footprints.......) . Chtel bych se zeptat, jestli je mozne, nejake polozky uplne odebrat a jestli je mozne zmenit tapetu(ta co tam je vypada fakt blbe, tcerna se svetlym flekem) za kazdou z polozek(jde to jen u home!!)
Instalace(nastaveni) cestiny na HTC Cruise a dalsi.
tak cestinu pro CRUISE je PolaRIS_cz.zip jinak doporucuji stazeni noveho TF2D a zmena polozek a poradi v TF2D si muzes zmenit prez manilla 2D customizer M2DC, melo by jit prez to i tapeta - ale musi byt v *.png
Diky za pomoc,!!
U toho TF2D mi to pri instalaci hodi chybku,ze to nelze nainstalovat, kvuli nedostatecnemu opravneni, nebo neco na ten zpusob,kde je problem??NaTuRaL wrote:tak cestinu pro CRUISE je PolaRIS_cz.zip jinak doporucuji stazeni noveho TF2D a zmena polozek a poradi v TF2D si muzes zmenit prez manilla 2D customizer M2DC, melo by jit prez to i tapeta - ale musi byt v *.png
zalezi jakou mas ROM - ja osobne ted pouziam 3LIT3_VIII_Full WWE, a pred instalaci doporucuji vypnout TF2D, a jeste zalezi jestli jsi stahnul verzi pro WM6.1
Ja mam 3LIT3_VI_Full WWE a verzi mam stazenou spravnou!!Tak jsem to nainstaloval(novy TF),ale zda si mi to jakysi pomaly,tak jsem to odinstaloval,ale je tam porad to nove TFNaTuRaL wrote:zalezi jakou mas ROM - ja osobne ted pouziam 3LIT3_VIII_Full WWE, a pred instalaci doporucuji vypnout TF2D, a jeste zalezi jestli jsi stahnul verzi pro WM6.1
Edit:Lepe receno, nemuzu to starsi TF nikde najit!!
Edit2:navic mi ta nova verze nejde standartne pocestit
Edit:Tak jsem to vyresil vracenim do puvodniho nastaveni