WM 6.5 CZ pro M700
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
WM 6.5 CZ pro M700
Já se po pravdě u toho vaření snažím krotit
Taky chci telefon mít vyladěný a používat jej, ne pořád testovat holá WinMo
Jednou za měsíc aktualizace mi bohatě stačí. 21815 mimochodem je zatím stabilní a hlavně rychlá.
WM 6.5 CZ pro M700
Jede na ROMce 21815 iGO8.3? Zkousel jsem to na drivejsich ROMkach, ale nejelo.
Dik za info.
Mirek
Dik za info.
Mirek
WM 6.5 CZ pro M700
Chtel jsem vyzkouset novou ROMku 21815 (New Windows Mobile 6.5 build: 21815 (Download - 51,3 MB) - Superfast ROM!)
ale nejak mne to hlasi:
Your device software is about to be update
From:
Device CE image version: M700 WWE 052 0436
TP:
Device CE image version: X500 WWE 032 0436
a nejak mne tam nesedi ty zarizeni. Pokud to ale necham dobehnout dale, tak to zarve Nekompatibilni zarizeni nebo co a nic se nestane
Co s tim?
Jo a zkousim to pod Vistama
ale nejak mne to hlasi:
Your device software is about to be update
From:
Device CE image version: M700 WWE 052 0436
TP:
Device CE image version: X500 WWE 032 0436
a nejak mne tam nesedi ty zarizeni. Pokud to ale necham dobehnout dale, tak to zarve Nekompatibilni zarizeni nebo co a nic se nestane
Co s tim?
Jo a zkousim to pod Vistama
WM 6.5 CZ pro M700
Dnes sem si taky odhodlal z WM6.1 na WM6.5 a na vistach to skoncilo presne touhle stejnou hlaskou, aplikace vytuhla a konec.. pod XP se ROM nahrala vporadku..jen pri bootu mi to ukazuje X500 misto M700 tak nevim jesi to je schvalne..
UPDATE: nakonec sem zkusil este ahmedfikryho ROMku s Manilou a tu sem si tam nakonec nechal.. este jinak doporucim nainstalit fish touch fix2 by greatevk..opravdu to este zrychly..
Necituj poslední příspěvek. ziminix
UPDATE: nakonec sem zkusil este ahmedfikryho ROMku s Manilou a tu sem si tam nakonec nechal.. este jinak doporucim nainstalit fish touch fix2 by greatevk..opravdu to este zrychly..
Necituj poslední příspěvek. ziminix
WM 6.5 CZ pro M700 / nejen...
AHoj vsichni:)...Je zvlastni, ze se to nikde neresi, ale na WM6.5 (na jakemkoliv zarizeni) zjevne nefunguje zadavani ceskych znaku na HW klavesnici..napr prez FN+SPACE. Jiz se o tom zminoval "jirizabka" ale bez jakekoliv odpovedi=(.
Panove - a hlavne "kuchariii"..netusite duvod opusteni souboru SYM.0409.txt pro prepinani znaku?..Je nejakak sance to nejak rozjet?...Jinak jsou cele svizne WM6.5 k prdu
a to by bylo preci skoda.
Dekuji moc za jakoukoliv odpoved...alespon nekde by se toto tema melo zacit resit...
PS:Omlouvam se za pripadnou zpravu mimo tema, ale nenasel jsem nikde tema ktere se touto "chybou" WM6.5 zabyva
Vsem preji prijemny vikendik
Stepan
Panove - a hlavne "kuchariii"..netusite duvod opusteni souboru SYM.0409.txt pro prepinani znaku?..Je nejakak sance to nejak rozjet?...Jinak jsou cele svizne WM6.5 k prdu
Dekuji moc za jakoukoliv odpoved...alespon nekde by se toto tema melo zacit resit...
PS:Omlouvam se za pripadnou zpravu mimo tema, ale nenasel jsem nikde tema ktere se touto "chybou" WM6.5 zabyva
Vsem preji prijemny vikendik
Stepan
WM 6.5 CZ pro M700 (nejen) - vyřešena čeština přes FN+SPACE
Vyřešeno!!!
Ať jsem zkoušel cokoliv, nepomáhalo. Nakonec jsem všechny testované klávesničky a nadstavby a pokusy co raděj různě na netu odinstaloval (myšleno i vše od BJK-((FullKBD,FN+SPACE update atd)) co mělo zaručeně pomoct) a nainstaloval obyčejnou POCKETCM keyboard!
Po restartu zase fungovala FN+space jako vždy!
Samozřejmě je asi třeba mít v adresáři "zařízení"/windows ten upravený starý soubor SYM.0409.TXT
tak jako u předchozích ROMek, aby to psalo ty správné CZ znaky bez nutnosti přeskakovat přehlasovaná e atd
.
Takže: vyřešeno
- teda snad to půjde i ostatním 
Ať jsem zkoušel cokoliv, nepomáhalo. Nakonec jsem všechny testované klávesničky a nadstavby a pokusy co raděj různě na netu odinstaloval (myšleno i vše od BJK-((FullKBD,FN+SPACE update atd)) co mělo zaručeně pomoct) a nainstaloval obyčejnou POCKETCM keyboard!
Po restartu zase fungovala FN+space jako vždy!
Takže: vyřešeno
WM 6.5 CZ pro M700
hall80: tak to je prima, že si na to přišel, hned to jdu také testnout, docela se mi to hodí. Díky.
WM 6.5 CZ pro M700
zdravíčko nemá někdo náhodou tuto rom http://eten-users.eu/index.php?showtopi ... ntry114721? pokud by jí někdo vyhrabal nešlo by jí někam uploadnout na eten users je link nefunkční. dík
WM 6.5 CZ pro M700
zdravím pánové, používám na M700 rom WM6,1 TB v1,2, vše tak nějak jede.
1) když budu používat WM6,5 něco z etenusers, bude moje m700 svižnější, mít lepší správu paměti a zvldádne prostě lépe naročnější aplikace nebo více aplikací naráz? (nyní mi nezvládá spučasně spuštěné maily, operamobile9,7 a qip: po chvíli se něco ukončí... )
2) kterou rom mi doporučíte? jde mi o kompaktibilitu, stabilitu a co nejméne problémů. bonus programy nepotřebuju, Aj stačí. Má pro mě cenu vubec WM6,5 zkoušet? polepším si k tomu, co jsem psal, že potřebuju a používám? bude to svižnější nebo ne?
děkuji za tip. ted mám otevřeno deset záložek z etenusers, moje AJ není plynulá a jsem z toho jelen..
1) když budu používat WM6,5 něco z etenusers, bude moje m700 svižnější, mít lepší správu paměti a zvldádne prostě lépe naročnější aplikace nebo více aplikací naráz? (nyní mi nezvládá spučasně spuštěné maily, operamobile9,7 a qip: po chvíli se něco ukončí... )
2) kterou rom mi doporučíte? jde mi o kompaktibilitu, stabilitu a co nejméne problémů. bonus programy nepotřebuju, Aj stačí. Má pro mě cenu vubec WM6,5 zkoušet? polepším si k tomu, co jsem psal, že potřebuju a používám? bude to svižnější nebo ne?
děkuji za tip. ted mám otevřeno deset záložek z etenusers, moje AJ není plynulá a jsem z toho jelen..
WM 6.5 CZ pro M700
Prosím, jestli někdo máte ROM WM 6.5 + office + OneNote, poskytněte buď rovnou soubor nebo link. Odkazy na rapidshare jsou nefunkční.
Díky.
Díky.
-
Vlasta W.
- smartstar

WM 6.5 CZ pro M700
Ahoj, nemyslím si, že má smysl oživovat čtvrt roku starou beta ROM. Doporučím ti spíše Ahmedfikryho aktuální 23069. Je prý dost dobrá a o poznání vyspělejší než ty starší.
WM 6.5 CZ pro M700
a bezi na m700 spolehlive, vsehno funguje jak ma? polepsim si s rychlosti a stabilitou? ano, nestiha mi ted TB psat nektera pismena v operamobile9,7.. 
-
Vlasta W.
- smartstar

WM 6.5 CZ pro M700
Ahmed už uvažil ještě novější 23071. 23069 se zdá, že je bezproblémová. WM6.5 obecně je mnohem rychlejší než 6.1. Vynechávání písmenek se objevuje vždycky když je systém zatížený změnou rozlišení vteřinku či dvě po otevření HW klávesnice. Jinak zatím o problému nevím.
WM 6.5 CZ pro M700
měl by někdo se mnou trpělivost, jak se instaluje WM6,5? jaký nástroj použít a jak se to dělá? WM6,1 skrz nástroj z počítače Upgrade.Language.Or.New.Version instalovat umím. Mám win xp. Něco jsem na eten.users viděl, ale mám v tom zmatek, ale nerad bych na něčem zasekl a přístroj do servisu.
-
pabloroche
- nováček

- Zařízení: M700,TyTN II,X1
WM 6.5 CZ pro M700
romky na eten users nějakou dobu sleduji a testuji.ta poslední "ahmedfikry wm6.5 23071 light rom V3" je dost povedená a zatím jsem ne našel důvod ji vyměnit . je hodně očesaná,což je asi dobře a obvyklé programi (tcmp 0.71,mort player,spb shel 3,5) fungují bez problémů .
na dotaz jak postupovat...stáhnout ROM,připojit Active sync,spustit upgrade.bat...sledovat instrukce,pak odpojit vyndat baterku na 5 sec.,spustit system a pak ješte jeden hard reset a je to.( při PC Win.XP)
na dotaz jak postupovat...stáhnout ROM,připojit Active sync,spustit upgrade.bat...sledovat instrukce,pak odpojit vyndat baterku na 5 sec.,spustit system a pak ješte jeden hard reset a je to.( při PC Win.XP)
WM 6.5 CZ pro M700
takže upgrade na WM6,5:
1) je podobný jako na WM6,1? (na WM6,1 umím, dělám..)
2) nástroj pro upgrade je vždy obsažen v balíčku ke stažení? nebo mohu použít ten, který používám na WM6,1? nebo nějaký jiný?
edit: nástroj tam je, ok.
takže to mužu bezpečně zkusit?
edit2: tak jo, tak já jdu na to (ahmedfikry wm6.5 23071 light rom V3). doufám že nic nenávratně nezku*vím.
edit3: flash se uspěšně podařil. ppc běží. skvělé!! mo moc děkuju. zítra bud testovat většinu funkcí a dám vědět. nový vzhled je zvláštní, vím, že by měl jít vypnout.
edit4: já nemuhu nějak nastavit původní vzhled WM6,1 s puvodní nabídkou start, původními nabídkami apod?
(((( Setting > today > vypnout windows default nějak nepomohlo nebo nevím.
1) je podobný jako na WM6,1? (na WM6,1 umím, dělám..)
2) nástroj pro upgrade je vždy obsažen v balíčku ke stažení? nebo mohu použít ten, který používám na WM6,1? nebo nějaký jiný?
edit: nástroj tam je, ok.
takže to mužu bezpečně zkusit?
edit2: tak jo, tak já jdu na to (ahmedfikry wm6.5 23071 light rom V3). doufám že nic nenávratně nezku*vím.
edit3: flash se uspěšně podařil. ppc běží. skvělé!! mo moc děkuju. zítra bud testovat většinu funkcí a dám vědět. nový vzhled je zvláštní, vím, že by měl jít vypnout.
edit4: já nemuhu nějak nastavit původní vzhled WM6,1 s puvodní nabídkou start, původními nabídkami apod?
WM 6.5 CZ pro M700
To ani nejde. Jedině nějakej soft, kterej by ti to upravil. Ta nová nabídka start je prostě součástí systému a je to hlavně kvůli lepší ovladatelnosti prstem. Touch mánie 
Klidně mě zabte pokud se mýlím
Klidně mě zabte pokud se mýlím
WM 6.5 CZ pro M700
Rád bych tam měl office a onenote, protože to používám. Bohužel romky od ahmedfikry je neobsahuji.
-
pabloroche
- nováček

- Zařízení: M700,TyTN II,X1
WM 6.5 CZ pro M700
ahmed fikri roms EXTRAS http://eten-users.eu/index.php?showtopic=19024" onclick="window.open(this.href);return false; tam máš office a jiný věci
-
Vlasta W.
- smartstar

WM 6.5 CZ pro M700
Audis: A proč bys to dělal?
To je jako bys koupil Porsche Panamera a zapráhl ho za koně