Kaiser: Samovolné přepínání do bootloaderu

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Post Reply
severoun
nováček
nováček
Zařízení: htc kaiser

Post by severoun »

zdravim,mám kaisera asi 1 rok,zatím bylo vše ok ale ted se už druhý den vždy když je nějaký čas v klidu přepne do toho režimu kdy jsou na display ty čtyři barevné pruhy a je dost velký problém ho opět nahodit zpět,musím ho dokola restartovat a až třeba po dvacátém soft resetu naběhne win..,nikdy jsem nedával jinou rom,nnebo se v tom nějak jinak vrtal,vše je origoš z krámu až na různé aplikace samozřejmě,ale v poslední době jsem nic neinstaloval-nevíte co s tím?
Jo ještě jeden problém-nabíjení.Doma přes nabíječku i přes pc je vše ok ale v autě prostě nenabíjí což je pěkně na h...páč potřebuju používat navigaci.samozřejmě jsem to zkoušel i v jiných autech a asi na čtyřech nabíječkách,díky za rady
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

barevné pruhy

Post by tslany »

ohledně nabíjení - zkus vypnout (úplně) kaizera, připojit na nabíječku a zapnout, mě to tak u TyTNa fungovalo
severoun
nováček
nováček

barevné pruhy

Post by severoun »

ach jo,zkusil jsem hard reset,chvilku to šlapalo pak jsem vypnul a opět barevné pruhy-nikdo neví?
pavliicek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 820, Samsung Galaxy S3 i9300

barevné pruhy

Post by pavliicek »

Jestli nepomoh HR, tak to vypada spis na nejakou hardwarovou chybu, coz asi moc potesujici neni:-(
Subber
nováček
nováček

Post by Subber »

neponechal jsi v telefonu HardSPL ? To to totiž dělá. Naštěstí takhle jsi v menu kde můžeš flashovat takže připoj usb a flashni za originální SPL. Také mi to dělalo.
xetron
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Htc Kaiser + Nokia N95

Post by xetron »

hm tak je to sice nouzové řešení ale asi nejbezpečnější....Reklamace...Když se v tom ted začneš štourat tak už ti ji pak nemusí uznat ale ted ti to ještě vemou...mně staré vario s třemi pruhy na displeji vzali, 2 tydny před koncem záruky a vyměnili mi desku...Rozdíl byl ten že jsem se v tom štoural, zadřel jsem jeden postup a nějaky ohleduplny mechanik mi to uznal....tehdy naštěstí. Přeju brzke "uzdravení"
severoun
nováček
nováček

Post by severoun »

tak vyřešeno,byl jsem na dovče u Písku,takže jsem vzal bobíka do Tábora a nechal opravit,vyměnili mi základní desku,to vše jako reklamace v záruce i když jsem neměl ani účet,natož záručák,do dvou dnů jsem ho měl zpět,tímto je velmi chválím,je to snad jediná ofiko opravna htc v čr a jsou velmi ochotní,všem díky za rady,čus
Post Reply

Return to “HTC TyTN/TyTN II”