HTC vydalo důležitý Bluetooth patch pro Diamond, Pro a HD

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Před šesti měsíci (!) byla v software pro Bluetooth modul u zařízení HTC Touch Diamond, Touch Pro a Touch HD objevena nebezpečná chyba u FTP protokolu, díky které mohl útočník po spárování přistupovat k datům ve vnitřní paměti a na paměťové kartě. Stejně tak mohl do vašeho zařízení umístit škodlivou aplikaci nebo nějaký podpůrný software.

Bleskovka

Společnost HTC nyní konečně vydala bezpečnostní patch, který tuto díru zalepuje. Stáhnout si jej můžete ze stránek HTC. Soubor BLA_S00279.exe přesuňte do vašeho zařízení a nainstalujte. Nezapomeňte, že se jedná pouze o hotfix a jeho instalaci je tedy potřeba po každém hardwarovém restartu opakovat. Po dokončení instalace je vyžadován softwarový restart.

Zdroj: WMPowerUser.com
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Post by jacek »

Tak nevím, jestli je chyba na mé straně, stáhnul jsem opravu určenou pro Evropu, poté pro USA, poté pro Asii a stále vyskakuje hláška, že tento Hotfix není určen pro vaše zařízení.
dj.digiman
nováček
nováček
Zařízení: Omnnia W

Post by dj.digiman »

jacek: myslim že to bude verzi OS taky koukal jsem že maš psano wm6.5 todle bude jen pro originalni wm6.1
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Post by jacek »

jj, taky mě napadlo, že hotfix je určen pro WM 6.1 a s 6.5 si nebude rozumět. Ovšem, první myšlenka byla, ONkolog je Američan, tak hotfix pro USA :tlem: ....no a nic. Jinak díky.
TMASKA
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2

Post by TMASKA »

no mam origo 6.1. verze 1.14 a taky mi pise , this hotfix is not compatible with your device , takze chyba je kde ?
nofxsak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy SII

Post by nofxsak »

mě spíš zajímá proč bych se pároval s někým, kdo mi tam chce nahrát virus nebo smazat data :)
kwaso12
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC-Diamond

Post by kwaso12 »

Tak ja som stiahol pre Europu nainstaloval vyziadalo si restart a vsetko v poriadku na prvykraat.. :grin:
ROM original HTC, win 6.1

Mozno skusit pozriet na XDA ci nie je urobeny cab subor..toto iste mi pisalo ked vydali opravu na sekanie hudby taktiez mi to vypisovalo pri kazdej lokalizacii..Europa,USA aj Asia..
Smith
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC Touch HD

Post by Smith »

Ahoj, tak bohuzel me to taky pise "Hotfix is not compatible with your device". Kupovany normalne v obchode, zadny T-Mobile, WM6.1, originalni ROM En 1.14.401. Komu se to podarilo muze k tomu napsat nejake podrobnejsi informace? Diky

UPDATE: Nasel jsem na jednom foru "...Anyway, I have emailed HTC and they replied that there is a problem and is asking the R & D to fix it.", takze maji zrejme nejaky problem. Podle toho jak jsou rychli, tak oprava opravy bude tak pristi rok :???:
Post Reply

Return to “Aplikace”