Miriho ROMky

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Miriho ROMky

Příspěvek od Mong3R » pon črc 13, 2009 15:47

Co dodat Milane, super otázka :smt023 , ale odpověď je ještě lepší :-D :wink:

finnak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: pon říj 30, 2006 7:01
Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Miriho ROMky

Příspěvek od finnak » stř črc 15, 2009 21:32

jen rychla otazka, vzdy, kdyz flashnu Rom od Miriho, neotaci se mi Opera, nevi nekdo proc?? Pritom by se mela otace defaultne, ne?

a nechci instalovat neco jako Gyrator nebo Changescreen, blbnou potom i jine veci spojene s gravitacnim senzorem

diky

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Miriho ROMky

Příspěvek od Milan Pištělka » čtv črc 16, 2009 8:03

Poslední verze ChangeScreen nedělá absolutně žádnou neplechu a je velmi snadné nastavit otáčení pro jednotlivé aplikace tak jak já chci.
K té Opeře se Miri nějak vyjadřoval na XDA a že to do příští verze spraví. Ale příliš jsem to neřešil, jelikož používám NetFront.

orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

Miriho ROMky

Příspěvek od orkim » sob črc 18, 2009 13:51

v poslednej verzii sa opera otáča úplne normálne.....

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Miriho ROMky

Příspěvek od Milan Pištělka » ned črc 19, 2009 23:55

Changelog V 24.0
All Versions
- Upgraded WM build to 23008
- Added back UC (Everything runs on background and you will not notice it. After it finishes it will automatically soft reset and the apps in your sdconfig.txt are installed)
- Updated Camera
- Updated FM Radio
- Updated HTC Task Manager
- Updated Teeter

Standard
- Added Microsoft MyPhone
- Updated Adobe PDF
- Updated Opera to 9.5.16983
- Updated YouTube

Premium
- Added Microsoft MyPhone
- Updated Adobe PDF
- Updated HTC Calculator
- Updated Notification Enhancement
- Updated Opera to 9.5.16983
- Updated Volume Control
- Updated YouTube

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » pon črc 20, 2009 0:12

pred par dny jsem netrpelive flashnul v23 a on si protiva vyda dalsi :-D

orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

Miriho ROMky

Příspěvek od orkim » pon črc 20, 2009 5:37

neoplatí sa to nahadzovať, v.23 je omnoho lepšia......., neviem načo vydáva nový build keď ani chyby z predošlej verzie neopraví a ešte viac ich tam naserie......

finnak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: pon říj 30, 2006 7:01
Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Miriho ROMky

Příspěvek od finnak » pon črc 20, 2009 7:46

2 orkim: me se proste Opera sama neotaci, nevim, kde je chyba.

a UC mi taky nefunguje.

takze budu muset studovat prislusne odkazy asi trochu lepe

orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

Miriho ROMky

Příspěvek od orkim » pon črc 20, 2009 8:28

neviem ako vo verzii v.22, ale vo v.23, sa otáča..........

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » pon črc 20, 2009 10:28

a UC u v22 nebehalo, funguje az ted (pry), ve v24

ve v24 se asi soustredil na navraceni UC a bugy sly nejak stranou, skoda
tak to zatim zustanu u v23 a budu doufat v brzkou napravu a vydani v25, protoze ta v23 neni uplne nejlepsi

orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

Miriho ROMky

Příspěvek od orkim » pon črc 20, 2009 12:02

vo v.23 som našiel len dve chybky, a to ten ukazatel batérie, ale to robí aj v iných romkách a potom ten wmplayer nejde spustit na celú obrazovku....., inak celkom v pohode

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

Miriho ROMky

Příspěvek od Mong3R » pon črc 20, 2009 12:23

2spermosh: jestli je to tak, tak to take zustanu u V23 zrovna jsem si ji chtel stahnout tu V24 :). Snad jindy.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » pon črc 20, 2009 12:55

u v23 mi celkem vadi celkova pomalost (mam XtraLight a predtim jsem mel v21 a tato mi prijde pomalejsi), hlavne po zapnuti displeje, odemknuti displeje pomoci s2u2 mi to obcas dela nejake zvlastni procesy a trva to, nez se objevi today - jinak je ROM v pohode a vetsi nedostatky nevidim...

Airmax
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: sob bře 29, 2008 22:42
Zařízení: iPhone 5S 32GB Silver T-Mobile

Miriho ROMky

Příspěvek od Airmax » pon črc 20, 2009 13:33

Tak proc nezkusit jinou romku u PhamQuanga,podle me je dobra a stabilni nez u Miriho....Odkaz je http://www.pdaviet.net/showthread.php?t ... nextnewest a musite se registrovat.Hodne stesti s vyzkousenim...

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » pon črc 20, 2009 14:21

sorry, ale registrace nekam, to se mi hned na zacatku protivi a navic to je stranka, ktera na me nemluvi anglicky, takze smolik, dost ROMek je i na xda (vyzkousel jsem jich par a zustavam u Miriho)

orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

Miriho ROMky

Příspěvek od orkim » pon črc 20, 2009 17:17

no je pravda, že miriho romky sú velmi dobré, popravde jeho a onkologove sú asi najlepšie. Onkologove ešte o trochu lepšie, len v nich blbne opera, a to ma velmi stve...... Inak tam neni jediná chybička, a hlavne romky nevydáva každý týždeň na nezmyselných testovacích buildoch, ako iný......

blackrabbit
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: čtv črc 02, 2009 8:22
Zařízení: HTC Touch HD

Miriho ROMky

Příspěvek od blackrabbit » pon črc 20, 2009 18:33

Hoy, je tady nekdo kdo ma opravdu zkusenosti s UC? Nejak na tom dneska travim celej den, procet sem snad vsechno co sem na XDA nasel a musim rict ze se mi to porad nejak nedari rozchodit. SDConfix.txt bych mel mit dobre, cesty taky, velky maly pismenka taktez, ale porad se mi to nejak ne a ne nainstalovat :) Nejak se mi to vzdycky sekne po zakladnim nastaveni, serizeni displaye atd, naskoci takovej ten progres bar a nacita porad dokolecka :) Je docela mozny ze je nekde chyba, protoze sem tak trochu nepochopil kdy pouzit LOCK a kdy HIDE. Pro info to testuju na Miri v24.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Miriho ROMky

Příspěvek od spermosh » pon črc 20, 2009 19:00

s v24 nemam osobni zkusenosti, ale predtim bezel UC v pohode, prikladam svuj SDConfig.txt (musi byt primo v rootu karty, tot vse)

Kód: Vybrat vše

LOCK:Disabled	
HIDE:Enabled

CAB: \Storage Card\Cabs\AEButtonPlus.cab
...
CAB: \Storage Card\Cabs\tsowentaskbar6_WM6.5.cab

HIDE:Disabled
LOCK:Enabled
RST:Reset
"povel" musi mit pet pozic (i s dvojteckou) a musi byt velkymi pismeny - takze pokud je kratsi, tak doplnit mezerou
(jeste existuji dalsi prikazy, ale ty se mi zatim jevi zbytecne, budu zkouset pozdeji)
myslim, ze vse dulezite najdes zde

blackrabbit
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: čtv črc 02, 2009 8:22
Zařízení: HTC Touch HD

Miriho ROMky

Příspěvek od blackrabbit » pon črc 20, 2009 19:15

Dekuju, ja to vsechno v podstate cet a mam to podobne jako ty, jeste zkusim to jak to mas zapsany ty a uvidim co to bude delat :)

blackrabbit
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: čtv črc 02, 2009 8:22
Zařízení: HTC Touch HD

Miriho ROMky

Příspěvek od blackrabbit » pon črc 20, 2009 19:16

Jeste me tak napadlo, de nejak udelat aby se CABy po instalaci nemazali?

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů