Na fóru xda-developers.com se objevil odkaz pro stažení zatím neveřejné verze Adobe Flash pluginu s označením 3.1. Tato verze je podle slov prvních uživatelů velice dobrá a flashové objekty na webových stránkách se nyní vykreslují o poznání lépe, než jak tomu bylo u starší verze. Po nainstalování funguje Flash i v prohlížeči Opera Mobile.
Flash Lite 3.1 můžete stahovat z tohoto vlákna, pro stažení souboru je vyžadována registrace.
Nová verze Flash pluginu v praxi (Opera)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jCV2Rdkt-k8[/youtube]
Zdroj: PocketNow
Unikla nová verze pluginu Flash Lite 3.1 pro Windows Mobile
jako iTelefon rofl :D
jeste, vite nekdo, jak moc je tato flash narocna na data ? Myslim tim, jestli ji take opera nejak optimalizuje pro pda nebo se stahuje full size flash soubor (menu, komplet stranka ve flashi atd.) ? Ale podle videa se to hejbe fakt pekne
-------------
2 strunecka: hele ja nevim, ale neni opera 3.5 uz trochu out of date ?? :D
ja jen ze momentalne je posledni verze pro ppc 9.5 :D ale s flashi sem se zatim nesetkal, tak nevim jak to veme v defaultu
jeste, vite nekdo, jak moc je tato flash narocna na data ? Myslim tim, jestli ji take opera nejak optimalizuje pro pda nebo se stahuje full size flash soubor (menu, komplet stranka ve flashi atd.) ? Ale podle videa se to hejbe fakt pekne
-------------
2 strunecka: hele ja nevim, ale neni opera 3.5 uz trochu out of date ?? :D
ja jen ze momentalne je posledni verze pro ppc 9.5 :D ale s flashi sem se zatim nesetkal, tak nevim jak to veme v defaultu
Re: Unikla nová verze pluginu Flash Lite 3.1 pro Windows Mobile
FlashLite 3.1 sel byl pls reupload na rapidshare?
Diky
Diky
I odkaz na 4shared z XDA je nefční. Je jistě jasné proč.
(Soubor není déle dostupný z hlediska nároku Adobe Systems.)This file is no longer available because of a claim by Adobe Systems.
Kdyby nekdo hledal cab soubor. 
edit by Jirka Hrma: Odkaz jsem odstranil. Už několikrát jsem mazal .NET CF na žádost Microsoftu a jsou kolem toho akorát problémy, takže nebudeme Adobe raději zbytečně dráždit, ani z Xda-devu to asi nestáhli jen tak. Díky za pochopení.
edit by Jirka Hrma: Odkaz jsem odstranil. Už několikrát jsem mazal .NET CF na žádost Microsoftu a jsou kolem toho akorát problémy, takže nebudeme Adobe raději zbytečně dráždit, ani z Xda-devu to asi nestáhli jen tak. Díky za pochopení.
Kdyz tak napiste PM...