Doom - s krizkem po funuse?:)

Diskuze o hrách pro Windows Mobile
Post Reply
dck
VIP
VIP

Doom - s krizkem po funuse?:)

Post by dck »

Tak nevim, jestli to jeste nekdo hraje (viz nazev topicu) nicmene me se dooma spustit nepodarilo. Jsem presvedceny, ze je to kvuli potrebe dodatecne nakopirovat do telefonu soubory gx.lib a gx.dll (myslim, ze me se tyka arm verze). S prvnim jmenovanym problem nebyl, druhy uz ale nesel v telefonu prepsat.. reseni by nebylo?:)
dck
VIP
VIP

Post by dck »

abych byl presny > do menu se jeste dostanu, problem je az pri nahravani wad souboru
dck
VIP
VIP

Post by dck »

inu dobra, novy poznatek > pres total commander jsem zmenil u gx.dll atributy, na pametovku jsem nahral novy gx.dll a uspesne prepsal ten stary ve \Windows a i po softresetu vysledek stejny jako na zacatku. Cili prd.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

A odkud si toho Dooma stahoval? Mrkni na oficialni stranky portace pro WinCE/PPC a zkus to stahnout odtamtud ( http://www.jimmysoftware.com/software/d ... wnload.asp ).

Predpokladam, ze ten wad mas asi z plne verze dooma, presto zkus stahnout i ten trial wad (je tam na nej link) + tu GX.dll knihovnu, treba to pujde.
dck
VIP
VIP

Post by dck »

Tak Dooma jsem stahnul pro vsechny pripady ze smartmanie a na oficialnich strankach nemam sebemensi tuseni, ktere ze ctyr zarizeni, pro ktere jsou i prislusne verze , by bylo nejblize k memu qteku.

NICMENE >> Problem vyresen. Myslel jsem, ze wad s nazvem DOOM4CE je wad s levely, nejak mi nedocvaklo, ze to chce jeste dalsi :) Tak snad tohle aspon poslouzi nekomu se stejnym problemem / nedocvaknutim.
dck
VIP
VIP

Post by dck »

ehm a uplne na zaver se omlouvam vsem zucastnenym za to, ze jsem tlama, a nevsiml jsem si rovnez odkazu "Compatibility" ))
Post Reply

Return to “Hry”