Doom - s krizkem po funuse?:)
Doom - s krizkem po funuse?:)
Tak nevim, jestli to jeste nekdo hraje (viz nazev topicu) nicmene me se dooma spustit nepodarilo. Jsem presvedceny, ze je to kvuli potrebe dodatecne nakopirovat do telefonu soubory gx.lib a gx.dll (myslim, ze me se tyka arm verze). S prvnim jmenovanym problem nebyl, druhy uz ale nesel v telefonu prepsat.. reseni by nebylo?:)
A odkud si toho Dooma stahoval? Mrkni na oficialni stranky portace pro WinCE/PPC a zkus to stahnout odtamtud ( http://www.jimmysoftware.com/software/d ... wnload.asp ).
Predpokladam, ze ten wad mas asi z plne verze dooma, presto zkus stahnout i ten trial wad (je tam na nej link) + tu GX.dll knihovnu, treba to pujde.
Predpokladam, ze ten wad mas asi z plne verze dooma, presto zkus stahnout i ten trial wad (je tam na nej link) + tu GX.dll knihovnu, treba to pujde.
Tak Dooma jsem stahnul pro vsechny pripady ze smartmanie a na oficialnich strankach nemam sebemensi tuseni, ktere ze ctyr zarizeni, pro ktere jsou i prislusne verze , by bylo nejblize k memu qteku.
NICMENE >> Problem vyresen. Myslel jsem, ze wad s nazvem DOOM4CE je wad s levely, nejak mi nedocvaklo, ze to chce jeste dalsi :) Tak snad tohle aspon poslouzi nekomu se stejnym problemem / nedocvaknutim.
NICMENE >> Problem vyresen. Myslel jsem, ze wad s nazvem DOOM4CE je wad s levely, nejak mi nedocvaklo, ze to chce jeste dalsi :) Tak snad tohle aspon poslouzi nekomu se stejnym problemem / nedocvaknutim.