Paměťová karta

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Odpovědět
RadekN
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: úte čer 23, 2009 14:41
Zařízení: Nokia

Paměťová karta

Příspěvek od RadekN » úte čer 23, 2009 14:45

Ahojte, chtěl bych jen poradit zda bude tato paměťová karta fungovat na HTC Touch Diamond 2, kupuji ji synovi k narozeninám a já se v tom vůbec nevyznám :) . Ďekuju

http://eshop.marocomp.cz/zbozi/16gb-mic ... p=z:147830

Uživatelský avatar
dj.digiman
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: pon říj 13, 2008 11:04
Zařízení: Omnnia W

Paměťová karta

Příspěvek od dj.digiman » úte čer 23, 2009 15:25

měla by makat wm6.1 podporuje SDHC standard tak nevidim problem proč by nemělo makat

PecaD
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: stř čer 03, 2009 12:27
Zařízení: HTC Diamond2

Paměťová karta

Příspěvek od PecaD » čtv čer 25, 2009 12:30

Makat bude, ale byt vami, tak mu radeji koupim 8GB class 6. Podle me oceni spis vetsi prenosovou rychlost nez kapacitu. Aspon tak to bylo u me :grin:

jirisek
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát črc 03, 2009 23:10
Zařízení: HTC DIAMOND 2 CZ

Paměťová karta

Příspěvek od jirisek » sob črc 04, 2009 11:50

Já jsem si koupil 16GB class2, to je asi málo co?A nevím co značí ten class

Uživatelský avatar
Putcha
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 139
Registrován: stř pro 31, 2008 15:22
Zařízení: Omnia7
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Paměťová karta

Příspěvek od Putcha » sob črc 04, 2009 11:56

Class 2: 2 MB/s
Class 4: 4 MB/s
Class 6: 6 MB/s

Uživatelský avatar
mikt
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: ned dub 26, 2009 19:06
Zařízení: Diamond2

Paměťová karta

Příspěvek od mikt » sob črc 04, 2009 21:44

Pokud kartičku nebudete používat ve čtečce(vytahovat jí ze zařízení), bohatě stačí Class2. Topaz ani takové rychlosti nedosahuje

Uživatelský avatar
tmatura
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: pon srp 27, 2007 12:43
Zařízení: HTC Blackstone

Paměťová karta

Příspěvek od tmatura » ned črc 05, 2009 8:08

Diamond2 nemá USB 2.0?

Uživatelský avatar
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: úte čer 09, 2009 16:34
Zařízení: HTC Desire

Paměťová karta

Příspěvek od foreveryone » ned črc 05, 2009 17:26

mikt píše:Pokud kartičku nebudete používat ve čtečce(vytahovat jí ze zařízení), bohatě stačí Class2. Topaz ani takové rychlosti nedosahuje
To tedy znamená, že mimo nahrávání dat přes čtečku karet je úplně zbytečné kupovat kartu s vyšší rychlostí ?

// na htc.cz vidím : Rozšiřující slot microSD™ paměťová karta (kompatibilní SD 2.0) ale to bude asi jen označení sdhc, jinak na xda lidi píší, že 16gb class 2 je v pohodě dostačující

PecaD
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: stř čer 03, 2009 12:27
Zařízení: HTC Diamond2

Paměťová karta

Příspěvek od PecaD » úte črc 07, 2009 7:34

No ja mam v D2 8GB class 6 a pres USB mi zapisuje 4MB/s, takze zase tak nevyuzita mi neprijde. Kazdopadne je to kazdeho vec. Osobne moc casto nic velkeho neprenasim, ale se tam se neco najde a zaposivat treba DVD rychlosti 2MB/s uz by me asi nebavilo...

egze
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát čer 19, 2009 9:41
Zařízení: Galaxy note 3

Paměťová karta

Příspěvek od egze » úte črc 07, 2009 9:15

odkedy som si presunul fotografie na 16GB class2 kartu tak po prepnuti foto v galerii na fullscreen pozorujem zamrznutie fonu tak na 10s, prisudzujem to nacitavaniu dat z karty. Je tu niekto kto moze porovnat class4 a class2 ci je to ovplyvnene rychlostou karty ?

Uživatelský avatar
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: úte čer 09, 2009 16:34
Zařízení: HTC Desire

Paměťová karta

Příspěvek od foreveryone » úte črc 07, 2009 13:47

PecaD : neměla by náhodou mít class6 karta rychlost zapisu 6mb/s ?? To na xda psalo taky par lidi, že koupi class6 a ona to je obyč class4

paloku
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte črc 07, 2009 18:06
Zařízení: HTC Touch Diamond2 T5353

Paměťová karta

Příspěvek od paloku » úte črc 07, 2009 18:11

Vlastním kartu Kingston microSDHC 16 GB class 2 a při zápisu na kartu ve čtečce(miničtečka která byla součástí) mě to v TC ukazuje 6-7 MB/s a při kopírování z karty do PC 16-18 MB/s (zkouška provedena s velkým souborem-avi)

Uživatelský avatar
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: úte čer 09, 2009 16:34
Zařízení: HTC Desire

Paměťová karta

Příspěvek od foreveryone » úte črc 07, 2009 18:23

tak ja už nerozumim vubec ničemu :D každopadně krasna rychlost

Uživatelský avatar
tmatura
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: pon srp 27, 2007 12:43
Zařízení: HTC Blackstone

Paměťová karta

Příspěvek od tmatura » úte črc 07, 2009 19:30

On je taky rozdíl, když popíruješ jeden velký soubor, nebo kvanta souborů a menší velikostí...

PecaD
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: stř čer 03, 2009 12:27
Zařízení: HTC Diamond2

Paměťová karta

Příspěvek od PecaD » stř črc 08, 2009 9:16

to foreveryone: schvalne jsem psal rychlost zapisu pres USB (mobil pripojeny na kabel) nekdo tady totiz psal, ze v tomto pripojeni pristroj zvlada jen 2MB. Kdyz bych kartu vytahl do ctecky, tak samozrejme zapisuje pres 6MB. Jen toho moc nevyuzivam protoze D2 ma slot pod krytem a nechci ho moc sundavat. Jinak test rychlosti samozrejme provadim na jednom velkem souboru. Hodne malych nepojede deklarovanou rychlosti skoro na nicem :-)

Uživatelský avatar
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: úte čer 09, 2009 16:34
Zařízení: HTC Desire

Paměťová karta

Příspěvek od foreveryone » stř črc 08, 2009 17:54

to je taky fakt no kvuli každe kravině sundavat kryt a vytahovat kartu, ale kdybych tam nahrával nějaký větší objem dat naráz a ten rozdíl v rychlosti by byl znatelný tak by to zas bylo lepší.

Uživatelský avatar
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: úte čer 09, 2009 16:34
Zařízení: HTC Desire

Paměťová karta

Příspěvek od foreveryone » pát črc 17, 2009 11:16

Tak jsem na czc objevil tuto kartu, údajně se jedná o class6 ale jelikož je to jediná 16gb karta s touto rychlostí, zajímal by mě váš názor, navíc ta cena tomu nějak neodpovídá když stojí stejně jako kingston class2
A-Data Micro Secure Digital Turbo (SDHC) (Class 6) 16GB

Kód: Vybrat vše

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=64239

PecaD
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: stř čer 03, 2009 12:27
Zařízení: HTC Diamond2

Paměťová karta

Příspěvek od PecaD » pát črc 17, 2009 13:05

Ja bych se znacky A-data nebal. Mam od nich flash pamet, ramky v pc a mnoho dalsich pameti. Myslim, ze a-data dava na sve pameti take dozivotni zaruku. Kdyz tak mrkni na stranky vyrobce. Podle me se u kingstonu plati hlavne za znacku...

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů