Hudební přehrávač s pluginem Today
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Nějak mě přestalo bavit TF3D a přemýšlím o klasické Today, ale jednu věc bych tam opravdu chtěl - přímé ovládání hudby. Vím, že to má PocketPlayer, ale je to nějaký šmejd, až příliš často zamrzá (SR...zkoušeno i na Diamondu a to samé). Má toto i nějaký jiný přehrávač?
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
na WMP existuje plugin pro ovládání z today
-
Thompson
- smartguru

- Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2
Pocket Player není šmejd...sám ho používám.Spíš tvůj čipset;).Jinak existuje Pocket Music, HTC Audio manager a ještě něco bylo....
- YAMATO
- smartmaniak

Kurňa, zas jsem to spletl
...nadávám na PocketMusic, ten mi zamrzá. Bohužel, protože jinak se mi moc líbí. PocketPlayer mi funguje dobře, ale nějak mě celkově vůbec nesedl, ani zvukově, ještě méně ovládáním.
Tslany, ten plugin pro WMP jsem kdysi hledal ale nenašel, nemáš nějaký odkaz?
Tslany, ten plugin pro WMP jsem kdysi hledal ale nenašel, nemáš nějaký odkaz?
- YAMATO
- smartmaniak

Jo, to je ono, tenhle WMP plugin funguje, sice ta tlačítka nemusela být až tak extrémně malá, ale jinak by byl super, jenže ono to je celkem takový nanic s AVRCP, když po každém zapnutí/vypnutí se WMP zmaximalisuje a tím pádem je Today zakrytá.
Kruci, kdyby tak PocketMusic fungoval korektně, tam je ten plugin úplně ideální...
Kruci, kdyby tak PocketMusic fungoval korektně, tam je ten plugin úplně ideální...
-
Thompson
- smartguru

- Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2
Plugin Pocketmusic se mi taky libil a měl jsem s ním taky problémy:(.Možná jde ten v Pocket playeru nějak oskinovat....
- YAMATO
- smartmaniak

Že jo? Jsem jim napsal na podporu, ale nic moc se asi čekat nedá. Je to škoda, celkově je PM velmi hezky zpracovaný, žádný nesmyslný miliony nastavení, vše ořehledné...jen nefunguje.
PocketPlayer mi prostě zvukově zní divně, ať dělám co dělám. A ovladatelnost je nic moc.
PocketPlayer mi prostě zvukově zní divně, ať dělám co dělám. A ovladatelnost je nic moc.
- YAMATO
- smartmaniak

Zkoušel, bohužel žádná změna.
- YAMATO
- smartmaniak

Tak z PocketMindu se kupodivu ozvali, poslali mi speciální .exe na úplnou odinstalaci, pak jsem zkusil znovu ten 5.3.1...a po asi minutě už jsem zas mohl softresetovat. Zjevně se to s HD ani Diamondem nemá rádo
Přinejhorším asi strpím ten PocketPlayer...a nebo nakonec WMP, na hudbu zas tak hroznej není.
Mimochodem, ta záležitost s maximalisací přehrávačů při ovládání přes AVRCP...je to asi vlastnost WM...nevíte někdo nějaký trik, jak to změnit...nějaká změna v registrech nebo něco?
Přinejhorším asi strpím ten PocketPlayer...a nebo nakonec WMP, na hudbu zas tak hroznej není.
Mimochodem, ta záležitost s maximalisací přehrávačů při ovládání přes AVRCP...je to asi vlastnost WM...nevíte někdo nějaký trik, jak to změnit...nějaká změna v registrech nebo něco?