preludeicq

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
bambulko
nováček
nováček

preludeicq

Post by bambulko »

nainstaloval som si preludeicq.com. Ako to funguje? musi byt stale spustene a kazdych n-minut sa pripoji? kolko MB to moze zozrat za mesiac (povedzme iba ta kontrola sprav na servri) ?
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Windows Mobile podporuji MultiTasking, tzn. ze program muzes nechat bezet na pozadi a si neustale online. Jednou za nejaky casovy interval se maximalne odesle na server info ze si stale online, coz temer nic netaha. Nevim kolik kB to taha za mesic, ale dejme tomu ze hodina online na ICQ pri aktivni konverzaci s 3 lidmi te vyjde na cca 5kc (odhad). Nejsou to proste zadne zavratne castky...

(presunuto do sekce Software)
bambulko
nováček
nováček

Post by bambulko »

este sa opytam... je nejak mozne prelude nastavit tak, aby bolo na webe vidiet, ci som alebo niesom online?
Luckyn
přispěvatel
přispěvatel

Post by Luckyn »

nevim jake zarizeni pouzivas ale me nejvice vvyhovuje agile mesenger ma zabudovy statusy jako invisible, away atd ... mas tam taky pocitani dat presne kolik jsi stahnout a poslal kb a je takovy prehlednejsi jedina jeho nevyhoda nepodporuje hacky a carky ale to se da prezit oproti ostatnim se my tenhle zda opravdu nejlepsi
bambulko
nováček
nováček

Post by bambulko »

no...agile messenger mi nejak ... blbne :( prelude mi ide OK, len...nevedel som autorizovat a neviem nastavit status viditelny na webe. existuje este nejaky klient?
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Post Reply

Return to “Aplikace”