Numpty Physics: Zajímavá hříčka na odreagování
Uživatel s přezdívkou cthulu z fóra Xda-developers se pustil do vývoje zábavné hry Numpty Physics, ve které máte za úkol překonávat připravené levely nakreslením potřebných objektů a čar. Podobnou hru znají i uživatelé iPhonu, nicméně pro Windows Mobile zatím nic takového dostupné nebylo.
Hra zatím není úplně stabilní a u některých zařízení se objevují problémy se spuštěním. Autor ji primárně vyvíjí ro QVGA rozlišení, nicméně uvolněna už byla upravená verze pro VGA. Přes kurzorové klávesy je možné provádět další úkony:
Nahoru - předchozí úroveň
Dolů - následující úroveň
Doprava - restart úrovně
Doleva - ukončení hry
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ws_Df6hnsCk[/youtube]
Aktuální build si můžete stáhnout z Xda-developers (QVGA/VGA verze). Hru jsem netestoval, nicméně pokud se ji rozhodnete nainstalovat, můžete se v diskuzi podělit o své zkušenosti.
Hra zatím není úplně stabilní a u některých zařízení se objevují problémy se spuštěním. Autor ji primárně vyvíjí ro QVGA rozlišení, nicméně uvolněna už byla upravená verze pro VGA. Přes kurzorové klávesy je možné provádět další úkony:
Doprava - restart úrovně
Doleva - ukončení hry
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ws_Df6hnsCk[/youtube]
Aktuální build si můžete stáhnout z Xda-developers (QVGA/VGA verze). Hru jsem netestoval, nicméně pokud se ji rozhodnete nainstalovat, můžete se v diskuzi podělit o své zkušenosti.
-
Tom Vysoudil
- častý přispěvatel

- Zařízení: Xperia X1 a iPhone 4
docela pekna napodobenina Crayon Physics Deluxe ze stolnich pc.. az to dotahne k dokonalosti muze to byt jedna z nejlepsich her na wm
teda aspon pro me.. skoda, myslim ze tenhle typ her na telefonech clovek moc nenajde taky World of Goo by mohlo byt zajimave
-
TomasNM
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC TouchPro,Toshiba G710,Hero a vela SP
Tak ma teraz zaujima,ako to budu ovladat na tych novych crepoch bez D-padu?Přes kurzorové klávesy je možné provádět další úkony:
Doprava - restart úrovně
Doleva - ukončení hry
TomasNM: To mě také 
-
mlndsk
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
To je jednoduche, autor za par dni zjisti, ze downloadu je zatracene malo, podiva se do diskuze na XDA, kde uvidi zepar peknych komentu o tom, ze se zblaznil pokud dneska nepodrporuje wvga a ovladani prstem.TomasNM wrote:Tak ma teraz zaujima,ako to budu ovladat na tych novych crepoch bez D-padu?
Pak nasleduji 2 moznosti, bud tu aplikaci necha tak jak je a vykasle se tim na velkou cast uzivatelu, nebo to predela aby to slapalo dobre vsem.
Ja osobne si myslim, ze to bude ta prvni varianta, protoze je to free.
-
Daidalos
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi4
Ovladání prstem tam je akorát D-Pdem se dají dělat další akce 
-
elcrys
- smartguru

- Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)
Konečně nějaká zajímavá hra. Další levely lze stáhnout z ofic. stránky - http://numptyphysics.garage.maemo.org/
tak jsem to nainstaloval na svuj Touch Pro a nefunguje mi... uakzuje mi to ze to neni platna aplikace pro WM 
Vyzkoušel jsi i ten 2. cab?
zkoušel jsem oba caby a na HD nejede...
Píše to tam, že na Qualcommu to fungovat nemusí...
-
Martyks
- nováček

- Zařízení: Samung i5700 Galaxy S, Samsung i900 Omnia
mno na Omnií nefunguje ani jedna z verzí
když projdete celé vlákno, tak někde u konce je cab přímo pro diamonda(úspěšně vykoušeno), takže by měl běžet i na touch pro.