IM+ Lite pro Android

Zajímavé programy a aplikace pro Android
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

IM+ Lite pro Android

Post by Jiří Hrma »

Hledal jsem na Android marketu nějakého kvalitního freeware klienta pro připojení na ICQ a MSN. Nakonec jsem, stejně jako v případě Windows Mobile, skončil u Lite verze IM+ (plná verze je placená). U Lite verze se zobrazuje malý reklamní proužek a chybí zde některé pokročilejší funkce (avatary s obrázky, detailnější nastavení).
imPlusAndroid.jpg
(79.65 KiB) Downloaded 1042 times
IM+ Lite se umí připojit na protokoly AOL, MSN, Yahoo, Google Talk, Jabber, ICQ, MySpace. Do budoucna by měla být přidána i podpora Facebooku. Celkově jsem s tímhle klientem velmi spokojený, líbí se mi styl notifikací u androidu a upozorňování na nové zprávy.

IM+ Lite
Image
odkaz

IM+ v plné verzi stojí příjemných 5USD, což je v porovnání s verzí pro Windows Mobile mnohem levnější.
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

IM+ Lite pro Android

Post by ziminix »

5$ je pouze zahajovací cena, potom bude stát 10$, což je stejně pořád 4x míň než za WM verzi :)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

IM+ Lite pro Android

Post by Jiří Hrma »

Přesně tak, a já dneska zcela úspěšně fungoval na té Lite verzi. Perfektně stabilní a funkční, takže ICQ/MSN klienta pro Android bych měl vybraného...
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

IM+ Lite pro Android

Post by Standa »

10$ vs. 40$? Na jednu stranu asi dobré pro rozšíření nové platformy, na druhou stranu si IM+ pro WM tím tuplem nekoupím. 40$ jsem dal za výborný programovací nástroj jak pro WM tak PC, ale platit tuhle částku za messengera?
TMa24
nováček
nováček
Zařízení: Desire

IM+ Lite pro Android

Post by TMa24 »

vie odosielat ci prijmat subory? osobne pouzivam nimbuzz (ten to nevie :cry: )
Post Reply

Return to “Aplikace a software”