Ahojte,
mám problém s přehráváním videa na HTC TyTn. Když chci něco přehrát tak se mi hrozně seká. Má někdo stejný problém?? Jak to opravit???
HTC Hermes video
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
HTC Hermes video
Záleží na tom, v jakém přehrávači to pouštíš a především na tom, jaké má samotné video parametry. Když si zkopíruješ na Hermese film v HD rozlišení s velkým frameratem, tak je jasne, ze se bude sekat, protože to PDA proste nezvlada po strance CPU a grafiky. Ideální je před sledováním filmů nebo videí si je překonvertovat třeba do DivX, nebo MP4 o rozlišení podle displaye(čili na TyTN je to 320x240) a krapet snížit framerate. Rozdíl v kvalitě mezi HD filmem a QVGA filmem na QVGA displayi nepoznáš, ale zato se film nebude sekat.
Zní to složitě, ale existuje řada programů, které tenhle převod dělají automaticky a není třeba moc nastavovat. Třeba v Download sekci najdeš Pocket DivX encoder, nebo si můžeš najít a stáhnout free převodní programy 'Super' nebo 'Free video to iPod converter' atd.
Zní to složitě, ale existuje řada programů, které tenhle převod dělají automaticky a není třeba moc nastavovat. Třeba v Download sekci najdeš Pocket DivX encoder, nebo si můžeš najít a stáhnout free převodní programy 'Super' nebo 'Free video to iPod converter' atd.
HTC Hermes video
No to sice já vím, ale mě se seká uplně celý program ale totálně celý. Zkoušel jsem tcmp a CorePlayer.
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
HTC Hermes video
No pak je možné, že máš zakydaný systém, třeba od nějakého programu. Zkus kdyžtak udělat kompletní zálohu, pak HardReset a obnovit zálohu. Někdy to pomůže, někdy je třeba HR a instalovat znova ručně a s rozvahou.
S jinými programy problém nemáš? Nebo objevily se ještě nějaké další bugy systému?
S jinými programy problém nemáš? Nebo objevily se ještě nějaké další bugy systému?
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
HTC Hermes video
přez jakej ovladač v TCPMP přehráváš video? měl bys tam mít nastaveno "ATI Imageon (decoder)" (přesný název si nepamatuju, kdo by to věřil že tomu jsou již skoro 2 roky
) a doporučuju ještě nainstalovat ATIFix
HTC Hermes video
Já jsem totiž i někde četl, že Hermesy mají s tímhle problémy. Že se jim seká celý display, ale jenom při přehrávání videa :(
Ale zkusím ten patche od tslanyho.
Ale zkusím ten patche od tslanyho.