Která WM6.5

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Post Reply
kubajzen
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond

Která WM6.5

Post by kubajzen »

Čaute,
mam dotaz, která z WM6.5 ROM je podle vás nejlepší. Pište všechny vaše názory z používání. A ještě, dá se do nich doinstalovat česká diakritika neboji umí nativně? Díky :grin:
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond

Která WM6.5

Post by matelkoxxl »

jj ja pouzivam BsB a som fakt spokojny.mozem ju len odporucit a neustale vydava nove updaty a buildy,takze je stale aktualna...akurat nema v sebe TF3D,ale to som rad,pretoze mi to zbytocne nezabera miesto v pameti,kedze ho aj tak nepouzivam...
este mozes pozriet na tuto - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=517300
StepanP
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 920, Lumia 800, Microsoft Surface RT

Která WM6.5

Post by StepanP »

Já mám již delší dobu chuť flashnout si Windows Mobile 6.5, ale poněvadž jsem to ještě nedělal a Touch Diamond je můj první telefon tak si na to netroufám. Hodil by se návod pro tento přístroj. Hlavně by mě zajímalo jaké jste použili Radio a HardSPL?
matelkoxxl
smartguru
smartguru

Která WM6.5

Post by matelkoxxl »

ved navod na to tu je uz davno.najprv musis spravit hardspl - http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?t=8415
a potom si uz len vybrat romku a flashnut ju.nic zlozite...no predtym si nezabudni zalohovat dolezite veci z telefonu!!!
StepanP
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 920, Lumia 800, Microsoft Surface RT

Která WM6.5

Post by StepanP »

Díky za odkaz. Nějak jsem to tady přehlídl na tom fóru. Zavaděč by jsme tedy měli. A jaké radio by jste mi doporučily? Já vím, že je to dost individuální věc, ale i tak by mě zajímali vaše postřehy. Nebo stačí jen udělat HardSPL a flashnout WM6.5 s původním radiem?
matelkoxxl
smartguru
smartguru

Která WM6.5

Post by matelkoxxl »

radio si skus ake xces,ja som mal asi 3-4 ale nejako som rozdiel nikdy nepostrehol,takze nakoniec som ostal u toho co mam v podpise,kedze nemam SU...
hitman27
nováček
nováček
Zařízení: HTC touch diamond,Touch pro 2,Desire

Která WM6.5

Post by hitman27 »

Prosím někoho o pomoc, nejde mi odemknout můj Diamond pro nahrání jiné rom. Dostanu se až k obrazovce update rom a po chvilce naskočí chyba připojení, ale na activesyncu je vidět že spojení je aktivní :-(
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond”