Zdarec all.Potřebuji poradit.Mám new PC a mám v něm Visty.
Dříve jsem používal active sync,ale ve vistách mi nešlape.
Stáhl jsem si WMDC,ale když si připojím tel. tak mi to ukáže nepřipojeno.Nevíte co dál?
Mám MDA Compact IV WM 6.1
OK, tak jinak. Zkusím něco konstruktivnějšího než tu hádku co se tu rozebíhá...
Zkontroluj si ve WMDC v Nastavení připojení zda máš zaškrtnutou volbu "Povolit připojení přes USB"
Vyzkoušej v PDA v menu Start - Nastavení - Připojení - USB to PC odškrtnout položku "Povolit rozšířené síťové funkce"
Vyzkoušej odebrat své PDA z WMDC ze seznamu spárovaných zařízení
Vyzkoušej připojit PDA k PC v bootloaderu
Téma pročištěno od OffTopic diskuze. Tohle se tady opravdu řešilo už asi 150×, za minulý týden jsem na tenhle dotaz odpovídal asi 4×. To co píše ospen a ospaly_muflon by mělo pomoci.
Mám to nastavený jak v mobilu tak WMDC co píše ospen a ospaly_muflon.Pořád se ale od včera snažím se k problému dopracovat a nedaří se. Vím že se tu o tomto problému píše a je tady plno odkazů.Ale bohužel jsem řešení nenašel.
ofoceno .
TO: ospaly_muflon
Taky nejde,pořád píše nepřipojeno
-Active sync ( Synchronizace s apl.Outlook
Mám tam jen "povolit rozšířené síťové funkce"
pak - Disketová jednotka
pak - Při připojování se zeptat na typ připojení
Jako disketová jednotka jde,ale jen hudební soubory.Jde to ale jen v centru synchronizace.V WMDC nejde ani boha .Kabel je ready,zkoušel jsem na starym poči
Ahoj all.Tak nevím jak je to možné,ale teď jsem zapojil muj mobil do pc a ejhle připojeno a vše fachá tak jak má.
Nechápu jak je to možné.
Říkám si než se pokusím o HARD RESET tak to ještě jednou zapojím.No nechápu to,ale jede to normálně.
Problém vyřešen!!!!!!!
Jen ještě maličkost jestli někdo neví,kde najdu v poči kontakty z telefonu?
Jinak vše OK.Mějte se