Vymazání délky hovorů
Vymazání délky hovorů
Dobrý večer, prosím vás o radu jak a kde se na HTC Touch Diamondu 2 vymazat délka hovoru jak příchozích tak i odchozích.
Kartu ohledně informací o hovorech jsem našel Nastavení/Vše/Systém/Informace o zařízení/Délka hovoru
Ale kvůli vyůčtování služeb bych chtěl si měřiče vymazat.
Děkuji za odpovědi.
Kartu ohledně informací o hovorech jsem našel Nastavení/Vše/Systém/Informace o zařízení/Délka hovoru
Ale kvůli vyůčtování služeb bych chtěl si měřiče vymazat.
Děkuji za odpovědi.
Vymazání délky hovorů
Docela by me zajimalo jestli spis nekdo nevite o nejakem sikovnem programku, ktery by zaznamenaval jak delku hovoru tak i pocet sms. nemate nekdo neco takoveho?
Vymazání délky hovorů
Hudson minute mobile tracker - ten používám já a je hodně šikovnej - dokonce si nastavíš počet volných minut a upozorňuje tě kolik už máš provoláno atd.. ale není free.
- honefr
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
Vymazání délky hovorů
Ňáký odkaz na článek o tom nebo kde to koupit bys prosím neměl
Dal jsem to do google ale nic
Dal jsem to do google ale nic
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
Vymazání délky hovorů
Délka hovorů zůstává zaznamenána a nezměněna i po změně ROM a radia, takže je asi nevymazatelná.
Vymazání délky hovorů
http://classic.pocketgear.com/software_ ... p?id=11452
Jen má jednu nevýhodu - musí být na Today - tzn. nefunguje s touchflo.
Jen má jednu nevýhodu - musí být na Today - tzn. nefunguje s touchflo.
Vymazání délky hovorů
Délka hovorů se ukládá asi do HKLM/Software/Microsoft/Shell/CumulativeCallTimers/Line_0
Vymazání délky hovorů
To znená že se to dá přes comandera nějak vymazat ?
Vymazání délky hovorů
To nevím nemám odzkoušeno, jen jsem našel v registrech klíč se stejným názvem jako čítač hovorů ve windows ( Call Duration ) ale pokud se to někam ukládá musí to jít i vymazat 
Vymazání délky hovorů-počítadlo příchozích, odchozích hovorů
Rád bych Vás požádal o pomoc
. Taky jsem majitelem HTC D2 (s TF3D), a potřeboval bych vyřešit mazání délky hovoru jak příchozích a odchozích hovorů (případně počítadlo délky hovoru jak příchozích a odchozích hovorů i odchozích SMSek). Prosím mohl by mi někdo poradit, jak na to?! Případně jaký prográmek použít (případně i postup)?! Děkuji