Ahoj,
chci si pořídit tento přístroj. V zahraničí se dá již sehnat velmi levně jako použitý. Nikdy jsem ale WM přístroj nevlastnil, proto se chci zeptat na pár věcí. Předem se omlouvám, jestli se už zde nějaký podobný věci řešili. Chtěl bych se zeptat, zda se dá nějak jednoduše odemknout na všechny sítě, třeba změnou ROM, nebo je to problém jak u starších telefonů (jde mi o to, kdybych koupil v zahraničí blokovanej telefon pro tamní síť)? Dá se dohrát na tak starý přístroj i Touch Flo rozhraní a případně jak běhá? A ještě, jestli nemáte nějaký rady na co bych si měl při koupi staršího telefonu ze zahraničí dávat pozor? Jestli u tohoto přístroje nejsou nějaké vrozené vady nebo tak něco? Díky moc
Tytn2 odblokování a ROM
-
Satiriasis
- nováček

- Zařízení: T630
-
Satiriasis
- nováček

Tytn2 odblokování a ROM
Tak ohledně ROM už jsem něco nastudoval ,ale dá se např. pomoci HardSPL telefon i odblokovat na všechny sítě?
-
Moucha13
- nováček

- Zařízení: HTC Desire
Tytn2 odblokování a ROM
Pokud to nevadí, tak zde je sepsaný návod. Samozřejmě se dá docela jednoduše odblokovat, návody jsou na xda-developers.com, ale věřím, že když koupíš originální Kaiser (nemyslím různé operátorské verze) tak by neměl být blokovaný.
-
Satiriasis
- nováček

Tytn2 odblokování a ROM
Tak to je v podstatě návod na to jak do přístroje nahrát jiné ROM. Ale Simlock tímto neodblokuju ne? Protože mi má brzo přijít HTC z Anglie se simlockem na Vodafone...
-
Satiriasis
- nováček

Tytn2 odblokování a ROM
Tak již mám telefon doma. Je blokovaný na síť Orange. Když zapnu telefon,tak se mi zobrazi pouze výzva k napsání kodu pro odblokovani pristroje. Samozřejmě jsem prostudoval i XDA dev. forum a stahl KaiserUnlocker od Olipra, ale problém je, že se přístroj vůbec nesynchronizuje s PC (resp. ActiveSync vypíše, že je telefon blokovaný a že ho musím nejprve odblokovat,aby se mohl synchronizovat) a všude v těch návodech je psany, že telefon musí být synchronizovaný... Tak nevím jak dál. Nemáte někdo nějaký nápad?
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Tytn2 odblokování a ROM
zkus hard reset, potom by se to připojit mělo
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
Tytn2 odblokování a ROM
A nebo zkus letecký mód, operační systém není závislý na GSM části jako u UIQ.
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Tytn2 odblokování a ROM
pokud by to ale bylo heslo v systému, nikolik na SIM (což by vysvětlovalo to, že se nemůže připojit na AS), tak by pomohl jenom HR