Automatika fly mode
Automatika fly mode
existuje utilitka která ve zvoleném čase vypne a zapne letadlový mod? Díky.-
Automatika fly mode
No, tohle by zvládala utilitka Profiles for Windows Mobile. Umí totiž ke každému profilu nastavit stav bezdrátů (myslím, že lze možná i zablokovat zapnutí/vypnutí) a načasovat přepínání profilů.
Automatika fly mode
Funguje, díky
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Automatika fly mode
Nebo SPB Phone Suite, ale asi nevhodné pro TouchFloisty, když je to plugin na today 
Automatika fly mode
Blaster : máš stím programem osobní zkušenosti? Dobrý program, takový jsem hledal ale tady asi není zapnutí a vypnutí telefonu ve zvoleném čase.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Automatika fly mode
Zapnutí a vypnutí GSM modulu se řeší přes profily. Uděláš profil, kde je vypnuté GSM (pojmenuješ například fly mode, nebo night mode) a nastavíš ho na aplikování v určitém čase. Můžeš profily přepínat automatikou, nebo ručně + máš na today (můžeš tedy) zprávy (mail, sms, mms, missed calls), kontakty a Wireless manager.
Mám s ním osobní zkušenost, jelikož jej používám denně
Na noc ztlumené podsvícení + zvuky, vypnuté GSM (+ když je zapnutá wifi, tak se vypne), do školy na každý den nastavený profil na vypnutí zvuků (podsvícení a moduly zachovány) + další profily. Umí se přepínat i podle stavů, například když zapojím sluchátka, tak se přepne na profil Hlasitě (funguje i s BT sluchátky/handsfree) a další.
Mám s ním osobní zkušenost, jelikož jej používám denně
Automatika fly mode
Jo, zrovna jsem chtěl napsat že jsem to našel
je to super program