Miriho ROMky
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
Miriho ROMky
v poradku, ja ti taky nerikam, ze Miri je jediny, nejsem zadny jeho "obchodni zastupce"
ve tvem pripade ale budou na vine spis nektere aplikace nez samotna ROM, treba pri tom videu, to ovladani je vec dane aplikace, ne ROMky
Miriho ROMky
Me by zajimalo,jak je to s Onkologem WM 6.5,build 21812 vydano dne 16.6. Nekde jsem cetl,ze jeho romka je take dobra. Zkousel jsem Miriho romky uz od verze 6 az dosud. Muzu pochvalit za jeho snahu a je dobra romka. Jedine me vadi obcasne zasekavani pri prehravani videa,tj. obcas se kouknu na film s titulkama. Pouzivam Core Player.U WM 6.1 se nezasekavaly,takze nevim,cim to muze byt. Je potreba doinstalovat SD tune up na plunule prehravani?
-
Isgi
- nováček

- Zařízení: HTC HD - ROM : Miri WM 6.5 V19
Miriho ROMky
Tak jsem dal V19 a zatím vypadá dobře. Tak uvidíme co se z ní vyklube až tam dám pár aplikací 
-
spermosh
- smartstar

Miriho ROMky
Isgi: jak vypadaji ty "finger friendly" vymozenosti od MS zatim? neni to spise na skodu?
-
Isgi
- nováček

Miriho ROMky
Tak nemuzu moc slouzit, ja hned zapnul TF3D. 6.5 home screen sem nikdy moc nepouzival a start se mi zda stejnej, max. mozna jinak podbarvena ikona kdyz se na ni klepne.
- Kulík
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
Miriho ROMky
Spermosh: jasně, YouTube video to přehraje plynule, ale film si na V18 nepřehraješ, je to totální zoufalství vedoucí v konečném důsledku k resetu, přitom to HDčko zvládá i s neupravenou origo ROMkou, tady Miri asi cosi zanedbal, ale to video není tak důležité, jako to, že potřebuju aby se mi lidi dovolali a ne abych obvolával ztracené hovory. Jinak WM 6.5 je fajn včetně Titania, na které se nechá rychle zvyknout a ovládání HDčka usnadní, nicméně ve srovnání s posledním TF3D je to nebe a dudy, náskok HTC je v tomto ohledu obrovský.
Včera večer jsem nahodil Duttyho 3.9 a naprostá spokojenost, vše funguje jak má, rychlost srovnatelná (kupodivu) s V18, dokonce i obsazení RAM je tak nízké, že bych to od ROMky na 6.1 fakt nečekal. Dutty vážně zamakal a pokud někdo chce rychlou, stabilní a spolehlivou ROMku, mohu jedině doporučit.
Včera večer jsem nahodil Duttyho 3.9 a naprostá spokojenost, vše funguje jak má, rychlost srovnatelná (kupodivu) s V18, dokonce i obsazení RAM je tak nízké, že bych to od ROMky na 6.1 fakt nečekal. Dutty vážně zamakal a pokud někdo chce rychlou, stabilní a spolehlivou ROMku, mohu jedině doporučit.
Miriho ROMky
chlapi, neviete niekto kde sa dajú nást zip cody krajín pre accuweather.com, nemôžem dostať svoje mesto do 6.5
Miriho ROMky
2mick04:
koli tebe som si nechal prehrat cely song v galarm a viac krat, ale ziadne tuhnutie. Takze bud meties ludi alebo potom mas nejaky iny soft v htc, ktory ti robi sarapatu. Takze nie je dobre vsetko zvalovat na romku.
koli tebe som si nechal prehrat cely song v galarm a viac krat, ale ziadne tuhnutie. Takze bud meties ludi alebo potom mas nejaky iny soft v htc, ktory ti robi sarapatu. Takze nie je dobre vsetko zvalovat na romku.
Miriho ROMky
to Marecek65: nikoho nematu, zkoušel jsem to několikrát a stále stejně, ale neřeš to, důvod k resetu v jakýmkoliv případě je důvod změnit ROMku. Nahodil jsem zpět Dutty R1 se vším, co jsem měl v Miri a naprosto v pohodě. Jak vidíš, třeba s potížema u přehráváním videa nejsem sám (viz Kulík). Takže na tom asi něco bude...
Jak jsem psal v úvodním příspěvku, nikomu nic nenutím, psal jsem své postřehy s Miri ROM a aplikacema, který s Dutty makaj bez jedinýho problému.
-
spermosh
- smartstar

Miriho ROMky
tak se nehadejte chlapci, proto mame ruzne ROM, ze kazdemu vyhovuje neco jineho a mame tedy na vyber - ja jsem s Mirim spokojen a tecka, nekdo je nespokojen a da jinou ROM, v klidu...
Miriho ROMky
2mick04:
ale ved ja sa nehadam, chcel som iba povedat, ze to urcite nebude romkou, nakolkom mne to nerobi. Tym padom by to muselo mrznut kazdemu, kto mam Miri rom a galarm. Este mozno zalezi na verzii galarm, ja mam poslednu free, t.z. 1.5.1. Ja som pouzival verziu 17 a teraz 18 a nemal som naozaj ziadny problem. Mam nainstalovany rozny soft od resca, spb, core player a ine a ziaden problem. Ked sa objavi nova verzia niecoho, staru dam prec a instalujem novu, takze stale je htc working. Browsujem cez wifi, pocuvam hudbu a este ani raz nevytuhol.
Jedine co mi vadilo, ze tam neboli skoro ziadne potrebne utility, musel som si ich sam doinstalovat.
ale ved ja sa nehadam, chcel som iba povedat, ze to urcite nebude romkou, nakolkom mne to nerobi. Tym padom by to muselo mrznut kazdemu, kto mam Miri rom a galarm. Este mozno zalezi na verzii galarm, ja mam poslednu free, t.z. 1.5.1. Ja som pouzival verziu 17 a teraz 18 a nemal som naozaj ziadny problem. Mam nainstalovany rozny soft od resca, spb, core player a ine a ziaden problem. Ked sa objavi nova verzia niecoho, staru dam prec a instalujem novu, takze stale je htc working. Browsujem cez wifi, pocuvam hudbu a este ani raz nevytuhol.
Jedine co mi vadilo, ze tam neboli skoro ziadne potrebne utility, musel som si ich sam doinstalovat.
Miriho ROMky
Souhlas spermosh. Neměl jsem ani v úmyslu rozpoutat nějakou "vášnivou" diskuzi, to je ale nakonec zřejmé z každýho mýho příspěvku.
Miriho ROMky
mno, tak dnes musela ísť posledná verzia miriho odomňa preč......., fungujúcu romku si ozaj predstavujem inak....., ale je to len môj názor.......
-
Isgi
- nováček

Miriho ROMky
A co jsi mel za verzi? Mne 19ka chodi dobre, zatim zadnej problem.
Miriho ROMky
Miri WM 6.5: V19.0 Premium : Radio: 1.13.25.24, mal túto verziu, čiže poslednú, hodil som ju do HD, robil som aj hard reset, že pre istotu.......,,,,,
raz prišla SMS, a raz zasa nie
akosi prirýchlo sa vybíjala batéria
ukazovatel batérie ostával pri nabíjaní zaseknutý na 70%, ale nie vždy....
za jeden deň som resetoval asi 4x
takisto mi neukazovalo titanium na zamknutej obrazovke došlé sms v tom zámočku
pomalá fixácia gps
a nech si hovorí kto chce čo chce, tak ten systém bol pomalší ako oficiálna romka 1.56, bez lokalizácie samozrejme
na dalšie testovanie ma prešla chuť.....
skúsil som teraz tú novú duttyho 3.9 turbo, a klobúk dole....., nenarazil som ani na jeden problém, a o rýchlosti ani nehovorím.
možno ešte skúsim 6.5 od onkologa, sú na nu velmi dobré ohlasy od užívatelov....
raz prišla SMS, a raz zasa nie
akosi prirýchlo sa vybíjala batéria
ukazovatel batérie ostával pri nabíjaní zaseknutý na 70%, ale nie vždy....
za jeden deň som resetoval asi 4x
takisto mi neukazovalo titanium na zamknutej obrazovke došlé sms v tom zámočku
pomalá fixácia gps
a nech si hovorí kto chce čo chce, tak ten systém bol pomalší ako oficiálna romka 1.56, bez lokalizácie samozrejme
na dalšie testovanie ma prešla chuť.....
skúsil som teraz tú novú duttyho 3.9 turbo, a klobúk dole....., nenarazil som ani na jeden problém, a o rýchlosti ani nehovorím.
možno ešte skúsim 6.5 od onkologa, sú na nu velmi dobré ohlasy od užívatelov....
-
Isgi
- nováček

Miriho ROMky
Zvlastni, mame uplne stejne radio i verzi a mne se teda SMS na zamklej klavesnici ukazuje.
O tom ze by mi nekdy nedosla SMS nevim. Nabijeni taky zadnej problem. GPS log nemohu porovnat moc GPS nepouzivam.
Vybíjení asi trochu vetsi nez ve verzi 15 co sem mel predtim, ale to je treba subjektivni pocit. Rychlost se mi zda dobra. Restarty nedelam, nebylo potreba. Duttyho 3.9 turbo mam taky na disku tak ji tam treba v pondeli hodim a mrknu jaka je.
O tom ze by mi nekdy nedosla SMS nevim. Nabijeni taky zadnej problem. GPS log nemohu porovnat moc GPS nepouzivam.
Vybíjení asi trochu vetsi nez ve verzi 15 co sem mel predtim, ale to je treba subjektivni pocit. Rychlost se mi zda dobra. Restarty nedelam, nebylo potreba. Duttyho 3.9 turbo mam taky na disku tak ji tam treba v pondeli hodim a mrknu jaka je.
Miriho ROMky
neviem od čoho to závisí,že niekomu to ide v poho a niekomu nie, pretože danú Rom som na pda testoval bez inštalovaných aplikácií, mal som len tom toma aby som vyskúšal Gps, Romku som ešte pre istotu flashoval aj druhý krát, pretože vela ludí píše že s ňou problémy nemá..... tak som myslel že možno sa špatne naflashovala.....,
mno neviem, ale teraz je to jedno...... mám tam teda teraz duty 3.9 turbo, a môžem povedať že takú rom som ešte nemal....... ozaj je velmi dobrá
len aj tak asi ešte vyskúšam aj toho onkologa
, aj 6.5 Rom od neho je vraj špičková
mno neviem, ale teraz je to jedno...... mám tam teda teraz duty 3.9 turbo, a môžem povedať že takú rom som ešte nemal....... ozaj je velmi dobrá
len aj tak asi ešte vyskúšam aj toho onkologa
Miriho ROMky
Ja som dnes nainastaloval v 19 a v zatial v pohode. Ziadne problemy ako sa tu pise, ale zda sa mi trochu pomala.
Miriho ROMky
ahoj sem novej tak se chci zeptat co mam delat abych si nainstaloval tu romku tuhle...........pomocte prosim
-
spermosh
- smartstar

Miriho ROMky
pisak: procist si toto forum nebo xda forum, resilo se to nespocetnekrat - zkus i smartwiki.cz