Obnova se zálohovaných programů

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jardach
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD2,Samsung Note

Post by Jardach »

Prosím může mi někdo sdělit zkušenost se zálohou programů v PDA (HD Touch).Jde o to,že pokud mi začně PDA "zlobit" a provedu HardReset a pak následnou obnovu programů,můžou se s obnovou natáhnou i procesy a registry,které před tím způsobovaly nestabilitu systemu ? Jak to vlastně s úplnou zálohou je ?
Ve windows např. XP to tak je buď format C: a potom nový systém,nebo image disku ,ale samozřejmě se vším bordelem a balastem jak je to u PDA ?????
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Desire

Post by Pavel Vlasák »

Při obnově se, se obnoví naprosto vše, proto je nutné udělat zálohu ve chvíli kdy je systém zdravý!

Má politika je následující:
- u každé ROM mám výchozí zálohu, kde jsou všechny mnou používané aplikace a jsou provedena veškerá nastavení
- každý den v nočních hodinách provádím zálohu osobních dat pomocí PIM Backup "uchovávám 5 záloh"
- dvakrát do týdne v nočních hodinách zálohuji celý systém aplikaci SPB Backup "uchovávám 3 zálohy"

"Vše je prováděno automaticky, bez mého zásahu."
fanuc
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2 win 6.5

Post by fanuc »

A kam ti PIM Backup ukladá zálohu?? Na kartu?
Tak si daj pozor aby si neskončil ako ja minulý týždeň. Winshit mi zblbol a nedalo sa urobiť nič iné ako Hard reset. Nevadí, veď mám zálohu zdravého systému na karte!!! Ale to som netušil že pri Hard resete mi zmaže aj komplet obsah karty!!!!
To bol prúser. A zálohu do pc som robil pred dvoma mesiacmi. Takže všetky fotky, kontakty, nastavenia a neviem čo ešte počas tých dvoch mesiacov sú fuč.
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Desire

Post by Pavel Vlasák »

PIM ukládá i na kartu. Hard reset nemaže data z karty! Používám safe mód, takže se mi nemůže stát, že by mi nějaká aplikace znemožnila spuštění systému.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”