Rád bych se zeptal, zda-li se vám při odepisování na smsky ukládají (zobrazují) vaše odpovědi v té sms-chat historii. Mně se uloží jen tehdy, když někoho vyberu z kontaktů a píšu mu sms, ale když přijde sms a dám odpovědět a odeslat, tak se mi moje odpověď neuloží a v té historii jsou jen příchozí...
Nevíte někdo? Máte to taky tak?
díky moc za každou radu
Z.
Při reply se neukládají sms
Mne sa to teda ukladá aj keď dám len odpovedať na došlú sms... O takomto bugu som este nepocul.
Ano, je to zvláštní. Možná to bude něčím, co jsem instaloval. Zkusím udělat plnou zálohu, pak HR a zkusit to. Rozhodně bych však toto oželel, namísto instalace všech sw a vychytávek 
Z.
Z.
Cisto nahodou nemas zapnute nejake filtrovanie, ze sa ti zobrazuju len prijate spravy?
Ne, filtrování nebylo zapnuto, ale podle všeho jsem už přišel, čím to bylo...
V tweakovacím prográmku HD Tweak, který lokalizoval zdejší guru Jiří Hrma - budiž mu mnoho díků tímto zasláno) jsem měl zapnutou úsporu energie v tweaku 18.4. Teď jsem to vypnul a vše chodí jak má, odpovědi se zapisují...
Divné, co? Hlavně, že to funguje...
V tweakovacím prográmku HD Tweak, který lokalizoval zdejší guru Jiří Hrma - budiž mu mnoho díků tímto zasláno) jsem měl zapnutou úsporu energie v tweaku 18.4. Teď jsem to vypnul a vše chodí jak má, odpovědi se zapisují...
Divné, co? Hlavně, že to funguje...
Tak hlavne je ze sa to vyriesilo. Ale aj tak HD Tweak Rulez