Sir Andrew mě tentokrát předběhl

Je sice škoda, že někdo nevytvořil program na míru šitej UNImu ohledne nastavení LED, ale používám zmíněný KaiserSetup a jsem maximálně spokojenej. Zezačátku jsem musel vychytat pár věcí právě proto, že je program dělaný pro TyTNII, ale momentálně mám nastavení takové:
Code: Select all
Phone: <none>
Bluetooth: amber
Missed Calls: Green *
Unread SMS/MMS: Blue
Unread Emails: Blue
*
u nastavení barvy LED u položek Phone a Missed calls jsou přehozeny barvy. Když jsem zvolil Green, tak LED svítila červeně a u volby Red naopak zeleně
Jinak menší vysvětlivky a poznatky(barvy si upravte pak kdo chcete jak chcete podle sebe, je to jenom muj tip):
Phone je klasicky stav dostupnosti GSM sítě, zkoušel jsem to nastavit na zelenou barvu, ale pak mi pravá LED svítila zeleně nepřetržitě. Tak jsem u phone nic nenastavoval a kupodivu po softresetu pravá LED zase normálně blikala jako defaultně.
Missed calls: pokud mám nepřijatý hovor, tak se mi s uvedeným nastavením rozsvítí pravá LED červenou barvou a svítí dokud nezkontroluju nepřijaté hovory, nemyslim, že by to nemělo po stránce HW dělat nějaké problémy, tyhle malý LEDky tolik nežhnou jako dioda u foťáku.
Unread SMS/MMS/Emails: Když mi přijde zpráva nebo mail, tak začne blikat modře levá dioda(tak, jak to je defaultně pro bluetooth).
No a na samotný
Bluetooth mám nastavenou oranžovou barvu (pravá LED). BT moc často nepoužívám, takže jsem to ani neřešil. Při dobíjení se LED signalizace nezměnila, akorat při zapnutí wifi už nebliká levá LED, ale to zas tak hrozný není podle mě.
Po instalaci a nastavení KaiserSetup je určitě vhodný udělat SR. Jo a není to úprava registrů, je to proogram, který se nakopíruje do StartUp a běží na pozadí, úbytek ram ale prakticky žádný.
Jinak kdyby byl někdo ochotnej tomu věnovat čas, kuchnout tenhle program a předělat ho pro UNIho, tak mu budu určitě vděčný nejen já, ale i hafo dalších lidí. LED jsou na unim fakt praktická věc, s touhle utilitou navíc stačí kouknout a člověk hned vidí jestli mu někdo volal, psal atd.