Jak pripojit HD jinak nez pres Active sync
Chci se zeptat jestli jde Hdcko pripojit k pocitaci jinak nez pres active sync, treba pres jiny program. Dik
Ne, všechny programy jsou postavené na ActiveSyncu, čili potřebují spojení přes něj zprostředkované.
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
asi tak, jeste doplnim, ve windows vista active sync neni, je zde nutny program windows mobile device center, ale bude postaven na stejnem principu
Taky jde přeci připojit jako další disk nebo se pletu?
No tak jasně, ale to je jen na přenos dat do úložného prostoru. S telefonem a jeho daty pracovat nemůžeš.
Zdravím, měl bych prosbu...mám HáDéčko a Visty a nemohu se k windows mobile device center připojit (synchronizovat) jinak než přes bluetooth. Vůbec mi to nejde se připojit přes USB a to i přes to, že mám v ActiveSync (v telefonu) v připojení zatrhlé - synchronizovat všechny počítače pomocí tohoto zařízení - 'USB. Vidím, že s tím nikdo asi nemáte problém...poraďte mi kde dělám chybu. Předem DÍKY

Angie: Dej si Start/Nastavení/Připojení - USB do PC, a tam vypni rozšířené možnosti připojení USB a připoj zařízení znovu na kabel, pak už by se mělo chytit.
To : Jíří Hrma - Děkuji za radu, ale já v tomto nastavení vůbec nemám žádné rozšířené možnosti připojení USB...nevím jestli to není třeba jinou verzí ROM. Ale asi jsem na to už přišel...zrušil jsem v nastavení USB zaškrtnutý rámeček - Povolit rychlejší synchronizaci dat. Vypadá to, že je už vše OK. 
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
Jirka asi myslel to same, jen to napsal spatne - v nastaveni "usb to pc" proste vypnout rychlejsi synchronizaci a jede to