Neoficiálně: Hardwarové parametry chystané Xperie X2
specifickej HW ? To pochybuji. Zatim vzdy to slo a pochybuji ze WM 7 budou tak prevratny aby to po strance HW neslo vzdy tu bude nekdo kdo se v tom bude vrtat aby to bylo pouzitelne i pro ostatni modely. Dukazem jsou pro to napriklad tyto kousky Motorola MPx-220 nebo HTC Artemis. I muj Hp ipaq 614c se origo prodava s WM 6.0 s tim ze Hp oficialne nikdy upgrad na WM 6.1 ani WM 6.5 planovat nebude a presto jsem oba tyto WM ve svem ipaqu mel a plne funkcni ( 6.1 ted mam ), a to se pohybuji jen v rozmezi 3 generaci WM, co takova MPX-220 s WM 6.1 nebo Artemis s plne funkcnim 6.1 a Touch Flo
X2 rozhodne nebude zadny orisek
X2 rozhodne nebude zadny orisek
-
milan.smart
- nováček

- Zařízení: iPhone 3GS, MacBook Pro 13"
no tak podle me z 6.0 na 6.1 a pak i 6.5 neni problem protoze ty winy sou v zkladu furt stejny. od sedmicek ale cekam nejakou revoluci
myslim ze ty wm ji dost potrebuji.. a jestli to zadna revoluce nebude tak me to zklame a vyprdnu se na ne
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Tady není proč nadávat. Já chci technicky, elegantně a solidně působící zařízení. A to je vlastnost, kterou nabízí X1 a X2, zatímco skoro celá dnešní produkce HTC je svým image spíš pro majitele vytuněných aut (bez flejmu). Nedostatečností funkcí Xperie taky netrpí. Má vše, co u HTC nemají. Snad až na pětiřadou klávesnici.Ganimed wrote:OT je zajimave pozorovat vase nazory, vetsina lidi nadavala ze jak prijde X1 tak ostatni vyrobci budou mit ve svych modelech "topinkovace" a ono nic. HTC se zmohl jen na faceliftovou cihlu. Objevil se X2 a nyni tema bez nadavek ? Nikomu nevadi pozdni uvedeni ? Nikdo si nestezuje na nedostetecne funkce ?
A pozdní uvedení? Tím trpí akorát samotná SE, my ne
Standa
vis ono loni na forech to o X1 vypadalo uplne jinak, mi osobne pozdni uvedeni nevadi jsem na to u SE zvykly ale i kdyz prijdou pozde tak porad maji unikatni pomer vykon funkce, a porad maji co nabidnout, ona vetsina rypalu si toho vsimla az ted a najednou tu pisou jen fanousci a rypal ani jeden.
vis ono loni na forech to o X1 vypadalo uplne jinak, mi osobne pozdni uvedeni nevadi jsem na to u SE zvykly ale i kdyz prijdou pozde tak porad maji unikatni pomer vykon funkce, a porad maji co nabidnout, ona vetsina rypalu si toho vsimla az ted a najednou tu pisou jen fanousci a rypal ani jeden.
Dovolím si na započaté OT reagovat.Ganimed wrote:specifickej HW ? To pochybuji. Zatim vzdy to slo a pochybuji ze WM 7 budou tak prevratny aby to po strance HW neslo vzdy tu bude nekdo kdo se v tom bude vrtat aby to bylo pouzitelne i pro ostatni modely. Dukazem jsou pro to napriklad tyto kousky Motorola MPx-220 nebo HTC Artemis...
Pro WM jsou požadované HW specifikace "venku", ale nejedná se o nic finálního, jsou zbytečně specifické a někt. nároky jsou zbytečné (RAM)...
A zmiňovaná legenda není MPx 220, nýbrž MPx200.
Prosím o zakončení OT a věnování se X2.
Vypadá to že má zase poměrně malý display, jako měla X1. Uvítal bych velikost jako má TP2 nebo D2.
-
čiko
- přispěvatel

- Zařízení: Blackberry Z10
Prosím tě četl si uvodní příspěvek pořádně?
No, mě se taky líbí, hlavní výhodou bude asi ten displ. protože na stávající X1i je dosti malý (toto alespoň můj subjektivní dojem), pro rozlišení 800x480 by to chtělo nějaký milimetr navíc.
Ostatní reálnou výbavou se asi necháme překvapit až bude k mání nějaký předprodukční vzorek.
Taky jsem zvědavej na foto, protže to co předvádí komunikátory je slabota.
Ostatní reálnou výbavou se asi necháme překvapit až bude k mání nějaký předprodukční vzorek.
Taky jsem zvědavej na foto, protže to co předvádí komunikátory je slabota.
-
Caddy
- přispěvatel

- Zařízení: Motorola Moto G, HTC Desire Z
no ja jsem zvedavy, s X1 jsem velmi spokojeny, az na maly display a umisteni stylusu presne v opacnem rohu, nez by bylo normalni...display X2 resi, doufam, ze ten stylus taky...nejake zhorseni krom designu (ale nic strasneho) neocekavam, ma i tlacitka, vypada to nadejne...
jeste bych uvital reflexni pozadi displaye, aby bylo neco videt za slunecneho dne...i kdyz pokud bude OLED, tak to mozna bude lepsi samo o sobe...
jeste bych uvital reflexni pozadi displaye, aby bylo neco videt za slunecneho dne...i kdyz pokud bude OLED, tak to mozna bude lepsi samo o sobe...
Omlouvám se, nějak mě to uteklo.čiko wrote:Prosím tě četl si uvodní příspěvek pořádně?
-
RedRose
- přispěvatel

- Zařízení: MPx220; Nexus S; Xperia Z Ultra
Rypalove tu ted nejsou protoze nejspis neni do ceho moc rypat...
(tedy pokud ty specifikace budou pravdive alespon z vetsi casti)
No a sam za sebe jsem nadseny
Xperii potazmo SE s WM fandim od zacatku a me drobne vyhrady k X1 (na WVGA celkem maly display, prumerny fotak, praskani krytu, opacny stylus) se zde (snad vsechny) rozplyvaji, takze pokud vse vyjde tak mam viteze pro nakup
Co se designu tyce tak se mi ten konzervativni vzhled celkem zamlouva a vyhrady nemam. Nastesti zachovali i ovladaci prvky a pokud by byl display lehounce zapusteny tak si nemam co vice prat... 
(tedy pokud ty specifikace budou pravdive alespon z vetsi casti)
No a sam za sebe jsem nadseny
-
milan.smart
- nováček

- Zařízení: iPhone 3GS, MacBook Pro 13"
to uz vypada trochu lip, precijen ale ta prvni xperie vypadala vic exkluzivnejc. a ta klavesnice tady se zda jak zmensena normalni klavesnice od notebooku
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Vzhledove se me ani trochu nelibi,dost "ztouchovatěla".Klavesnice bude lepsi nez na X1.
-
Libunda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Ta stříbrná verze je extrémní hnus
Jinak co se nového výrobce týká, mozná bude neco pravdy na tomto. http://xperia-x1.com/xperia-x2-to-be-ma ... -and-asus/
Jinak co se nového výrobce týká, mozná bude neco pravdy na tomto. http://xperia-x1.com/xperia-x2-to-be-ma ... -and-asus/
Aj na xda nevermind povedal,ze predstavenie X2 verejnosti by malo prist cca o tyzden