Acer F1 navyšuje: Dočkáme se 1 GHz Snapdragonu

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

V březnovém článku jsme vám představili chystaný model Acer F1, který měl podle původních informací disponovat 800 MHz procesorem Qualcomm Snapdragon. Acer ale nyní na Computexu prezentuje verzi, která je osazena 1 GHz procesorem, zřejmě tak reaguje na konkurenční komunikátor od Toshiby, který je vybavený stejným CPU. Model F1 se dále bude moci pochlubit dotykovým displejem s úhlopříčkou 3,8" a WVGA rozlišením (480×800px). Kromě podpory GSM a UMTS/HSDPA nebude chybět ani Wi-Fi, Bluetooth, GPS navigace nebo FM přijímač.

Bleskovka

Podobně jako Touch HD, bude nový Acer nabízet čtveřici senzorových tlačítek pod displejem a 3,5 mm výstup na sluchátka. Tak trochu mi přijde, že se Acer u konkurenčního modelu HD inspiroval až příliš. Na jeho uvedení si ale nějaký pátek budeme muset počkat, už z toho důvodu, že by jej měl výrobce začít prodávat až s Windows Mobile 6.5.

Bleskovka

Zdroj: PocketPCThoughts.com
webspider
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch HD, Nokia N95, Iphone 3GS 16GB

Post by webspider »

Sám mám HDčko a jsem s ním víceméně spokojen, ale je fakt, že trh začíná být přesycen novinkama, které jsou podobné HDčku, už by to chtělo něco jiného. Navíc každý v technologii chrlý to samé, GPS, Wi-Fi, Bluetooth, Edge, 3G, GPRS, HDSPA (snad jsem to napsal dobře) s víceméně stejným HW vybavením. Trochu u všech modelů HTC postrádám kvalitní fotoaparát. Přeci jen mobil už není na sms. A zatím se do toho HTC nehrne, tam má ještě dost co vylepšovat. Pokud by mělo být třeba HD II, s 8 Mpix fotoaparátem s pořádnou kvalitní čočkou, ostřením a rychlou reakcí asi bych neváhal, ale ta hrůza co mám teď? :roll: ...
maravy
nováček
nováček
Zařízení: HTC TouchPro2, HTC Touch HD2

Post by maravy »

Pravdu dis. Fotaky v Htc jsou desny. Na co je me 5mpx kdyz ma foto takovou kompresi ze se na ne neda divat? I "optika" je mizerna. A zrejme to nejde upravit protoze na xdadev nic neni.
Corwin8
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: HTC Touch HD

Post by Corwin8 »

ne, v nových ROM(Dutty) na XDA jsou použity softwary z Diamonda 2 pro fotoaparát na HD(hardwarově jsou asi stejné tedy), pro lepší kvalitu fotek, jaká je na Diamondu 2. To že to pořád není fotomobil jako samsung je jasné...ale podle mě to ujde, na facebook(s okamžitým uploadem) to stačí. :-)
Skijumper
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: BlackBerry 8520

Post by Skijumper »

Mně vadí pořád ty kompromisy. Když bude zařízení s QWRTY ovladatelné klávesami pod displejem, bude mí třeba 800x480 displej, HSDPA a HSUPA, Wi-Fi, GPS, 8MPIX kameru, velku výdrž baterie, 512MB RAM a 1Ghz procesor s grafickým čipem od Nvidia a 8GB interní ROM paměti tak jsem schopen klidně přežít i větší a tluštějsí cihlu.
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD CZ

Post by hafush »

Nevím,proč někdo prahne po 8Mpix foťáku. Vždyť je přece každému jasné,že při zachování stejně velkého CCD čipu jenom přibude větší šum. Je pravda,že nápis na přístroji 8Mpix spoustu laiků přiláká aby se v hospodě mohli chlubit nápisem 8Mpix. Každému rozumnému člověku musí stačit 2Mpix foták (čímž ubyde šum) ale chtělo by to trošku lepší optiku a SW , aby nezaostřoval 5s a pak stejně fotky byli mázlé. Stačí se podívat na hloupé mobily např. SE K-750i , je to už pěkná řádka roků , ale kdyby moje HTC HD takhle fotilo,tak bych byl nadšen. Občasné momentky dětí jsou fajn , ale od té doby co mám HD,tak nefotím. Je to strašná doba a pak to stejně nestojí za nic. Je pravda,že krajinky ujdou.
Post Reply

Return to “Aplikace”