Synchronizace

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Odpovědět
rothmans
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned úno 22, 2009 10:47
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Synchronizace

Příspěvek od rothmans » stř čer 03, 2009 16:45

Zdravím...Nekomunikuje mi Diamond II s PC. Active synch 4.5 sem nainstaloval,po propojeni zvolil na pda synchronizaci přes AS...chvíli to vyhledává a pak napíše chyba spojeni.když otestuji chyby-vše je ok.restartoval sem obě zařízení...stále nic

Uživatelský avatar
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 370
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:18
Zařízení: Sony

Synchronizace

Příspěvek od HTCKlorec » stř čer 03, 2009 17:50

aky mas operacny system na pC?? XP ci Vistu? Odkial si nainstaloval ActiveSync? Z pribal. CD alebo z netu? toto musim vediet, potom ti mozno budem vediet poradit.

rothmans
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned úno 22, 2009 10:47
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Synchronizace

Příspěvek od rothmans » stř čer 03, 2009 17:53

Mam XP s SP3 instaloval jsem je napřed z CD tam byla eng. vers. A když to nejelo, tak sem to ztahnul od microsoftu

Uživatelský avatar
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 370
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:18
Zařízení: Sony

Synchronizace

Příspěvek od HTCKlorec » stř čer 03, 2009 17:56

spajas cez USB predpokladam. Potom sa ta telefon opyta ze ako chces spojit. Ty kliknes cez AS a potom ti PC ci telefon napise chybu spojenia?

rothmans
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned úno 22, 2009 10:47
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Synchronizace

Příspěvek od rothmans » stř čer 03, 2009 17:59

spojim pres usb.zvolim synch. pres AC. AC v notebooku spojuje a pak pise nelze navazat spojeni

kupco
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: čtv kvě 28, 2009 19:07
Zařízení: HTC Desire

Synchronizace

Příspěvek od kupco » stř čer 03, 2009 18:01

Mam presne taky isty problem. Na XP SP3 sa mi spojenie cez ActiveSync nedari. Podarilo sa mi len na Win7... Mam Diamond2 od O2...

Uživatelský avatar
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 370
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:18
Zařízení: Sony

Synchronizace

Příspěvek od HTCKlorec » stř čer 03, 2009 18:03

Ale napise to na PC ci na mobile?

rothmans
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned úno 22, 2009 10:47
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Synchronizace

Příspěvek od rothmans » stř čer 03, 2009 18:06

PC pise.: program AS nemohl navazat spojeni s mobilnim zarizenim

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

Synchronizace

Příspěvek od matelkoxxl » stř čer 03, 2009 18:07

chod v diamonde na start - settings - connections - usbtopc a tam odskrtni Enable faster data synchronization...

rothmans
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned úno 22, 2009 10:47
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Synchronizace

Příspěvek od rothmans » stř čer 03, 2009 18:10

Dikes,už to vali.si borec

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

Synchronizace

Příspěvek od matelkoxxl » stř čer 03, 2009 18:14

hnes som si myslel,ze tam bude chyba,mne sa to raz tiez stalo,takze som vedel o co ide :wink:

jezevec.eu
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: pát bře 27, 2009 16:01
Zařízení: TYTN Kaiser, Diamond 2, HTC Touch HD

Synchronizace

Příspěvek od jezevec.eu » čtv čer 04, 2009 0:15

Zdravím, nastavil jsem synchronizaci ve Vistě s Diamond 2 tím, že jsem zrušil v Device mobile center synchronizaci s Tytn Kaiser. Je možné mít v jednom počítači / v jednom device center/ souběžně obě synchronizace-Diamond 2 i Kaiser?

Uživatelský avatar
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 370
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:18
Zařízení: Sony

Synchronizace

Příspěvek od HTCKlorec » čtv čer 04, 2009 15:39

Jasne, znova ho pripoj, a nastav.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů