HTC v nedávné době uvedlo na trh dva velmi atraktivní komunikátory Diamond2 a Touch Pro2, a pokud by tuto řadu doplnil i Touch HD2, byla by nabídka výrobce opravdu lákavá.

Představí snad HTC nástupce Touche HD?
Zdroj: PocketNow.com

Jediný nejsi, ale minorita určitě. D-pad je dobrý na staré aplikace a staré hry, které nejsou uzpůsobené na ovládání prstem, ale to pro nové aplikace neplatí. Je to "problém", na který si za nějakou dobu nikdo nevzpomene - stačí používat "Touch friendly" aplikace.Jiří Hrma wrote:Určitě nejsem jediný, komu vadí absence D-padu
Jo, blesk je jediná drobnost, co by se hodila. Na druhou stranu, ony ty integrované "blesky" mají dosah v desítkách cm, takže je to jen na velice specifické použití...dvzd wrote:Jediné, co HáDéčku chybí, je blesk k foťáku. Ovládací tlačítka a jiné ovládací pitomosti mu rozhodně nechybí.

A co ty desetitisíce aplikací vzniklých před Touch mánií? Často jde o skvělé věci! A nebo co když nechci kvůli každé broskvovině patlat display? Mám HD a s většině věcí jsem spokojený, ale ten D-pad tam brutálně chybí a přemapovaní tlačítek na hlasitost je hodně chabé řešení.mlndsk wrote:Pokud je aplikace dobre napsana, rozumej pocita s absenci dpadu, tak neni vubec potreba (po hrichu jich neni zatim mnoho)

Označovat mě za nenáročného může jen naprostý blázenStanda wrote:Uvidíme, kam se situace vyvine. Lidem jako mlndsk, dvzd, Radek Hulán a podobným plně dostačuje jednoduchý a levný LG Viewty s větším rozlišením displeje, plus s možností editace Wordu,.

Na to je přece určeno skrolování prstem díky TouchFlo, a rozhodně není potřeba D-pad. Stačí jen používat "touch" optimalizované aplikace - (skvělý) Resco Contacts, Resco Explorer, SBSH Calendar Touch, namísto těch se starší "D-pad" koncepcí (třeba Pocket Informant).Jiří Hrma wrote:pohybovat třeba v detailech konktaktu, v textových zprávách, ve správci souborů a spoustě dalších míst, tak zde se mi to stále lépe dělá d-padem
Neznám jedinou aplikaci, kde bych potřeboval (ten pubescenty požadovaný) 3D grafický výkon. Opět, pokud jsi dítě, může tě údajný (na XDA je určitě hromada ROM, které to řeší) prý "neůžasný grafický výkon" bolet, ale já 3D hry na telefonu nehraju. Nemyslím si, že Touch HD či Touch Pro2 je určen pro hry ;)Tior wrote:Radek Hulán: Pokud říkáš, že je Touch HD dokonalé zařízení, pak si dost nenáročný. Například grafický výkon není moc úžasný,
Users browsing this forum: Seznam.cz and 1 guest