TomTom se probudil, Navigator 7 už je dostupný pro PDA

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Společnost TomTom konečně uvolnila navigační software TomTom Navigator 7 pro všechny majitele zařízení se systémem Windows Mobile. Až doposud jej oficiální cestou mohli používat pouze majitelé HTC Touch Diamond, Touch Pro a Touch Cruise ´09 a běžná licence nebyla v prodeji. Na oficiálním webu výrobce zatím není k dispozici odkaz pro nákup verze certifikované verze pro český trh, ale podle této stránky by se tak mělo stát velmi brzy. TomTom nabízí několik možností, jak si licenci nakoupit, buď si za 35£ můžete veškerá data stáhnout z internetu, nebo si za 90£ koupíte aplikaci včetně mapových podkladů na paměťové kartě microSD.

Image

TomTom s uvedením veřejné verze Navigatoru 7 dle mého trochu zaspal, spousta lidí kvůli tomu dala přednost programu iGo 8 a TomTom tak trochu upadl do zapomnění.

Zdroj: MSMobiles.com
pfhawk
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: iPAQ 214, N900

Post by pfhawk »

jj i ja jedu na iGo a docela me stve, ze nepodporuje přímo přenosovou rychlost 115200 bps mého externího modulu
roxtedy
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by roxtedy »

Naštěstí šlo TT získat i neleg. cestou:) TT, je best, hlavně jeho MAPSHARE.. Nejnovější IGO AMIGO mně nevyhovuje, protože nejdou ani nastavit průjezdní body na trase, taková trošku nenavigace:)
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Desire

Post by Pavel Vlasák »

iGO mi také nevyhovuje, ale iGO AMIGO je okleštěné iGO které má být user friendly. Pokročilé funkce v této verzi ani nehledej.
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

průjezdní body v Amigu jdou nastavit v sys.txt
TomasNM
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC TouchPro,Toshiba G710,Hero a vela SP

Post by TomasNM »

Ty voe a ze user friendly... Uz vidim ako moja mati edituje sys.txt,aby presla cez obchodak. Fakt super.
TT7...ide ta vec aj na Smartfonoch?
iGo8...neviem cim to je,ale je brutal zabrzdeny po starte. min.2min s nim nedokazem ani pohnut po spusteni.

Necituj poslední příspěvek. ziminix
raulik
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch HD

Post by raulik »

iGo mi tohle zaclo delat minuly tyden taky.. Proste se najednou brutalne (cvaknuti na menu trva cca minutu) zpomalilo. Mam HTC Touch HD a s rychlosti doted problem nebyl, az od minuleho tydne. Netusim cim se tak deje, jestli to souvisi s pouzivanim TMC (ne interni, ale BT modul ze SS), ktery jsme asi pred 14 dny zakoupil. Do te doby vse jelo bez problemu.
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: SGN II + Lumia 930

Post by Mong3R »

Chlapy jak je to s průjezdnýma bodama u TomTomu. Já jsem používal Mio, kde se dalo zadat dost PBodů, ale u TomToma na to kluci docela nadávají, jde to přes inventář, ale to je dost zdržení. Třeba chci jet po této silnici tak jsem si na ni kliknul a dal jako průjezdný bod a bylo to, ale u TT mi to přijde moc složité. Je to u TT7 lépe vyřešené? Díky
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

Post by mike-biker »

Když TomTom doslova donutil zákazníky k získání v. 7 nelegální cestou, tak ho uvolnil. Tak se zařadil mezi průkopníky slepých uliček. Viz Jára da Cimrman : Tudy ne přátelé!. Kdybych takhle dělal já obchod, tak už jsem dávno v riti. :lol:
Post Reply

Return to “Aplikace”